Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Türkiye 18 Şubat 2018 - 22:13 Yorum: 0

AB Bakanı Çelik, otobüste hakarete uğrayan şehit annesini ziyaret etti

Avrupa Birliği (AB) Bakanı ve Başmüzakereci Ömer Çelik, Adana'da otobüste hakarete uğrayan şehit annesini evinde ziyaret etti.

AB Bakanı Çelik, otobüste hakarete uğrayan şehit annesini ziyaret etti

Avrupa Birliği (AB) Bakanı ve Başmüzakereci Ömer Çelik, Adana'da otobüste hakarete uğrayan şehit annesini evinde ziyaret etti.

Bakan Çelik ile Adana Valisi Mahmut Demirtaş, Bingöl'de 1993 yılında vatani görevini yaparken PKK'lı teröristlerin saldırısı sonucunda şehit olan Mehmet Tura'nın annesi Zübeyde Tura ve eşi Ahmet Tura'yı Sarıçam ilçesi Mehmet Akif Ersoy Mahallesi'ndeki evlerinde ziyaret etti. Görüşme basına kapalı gerçekleşirken, Bakan Çelik daha sonra gazetecilere şunları söyledi:

"Zübeyde ve Ahmet Tura şehit ailesi, teyzemizi belediye otobüsünde bir olay yüzünden saygısız birisi üzmüştü, kendisini ziyaret ettik. İstenmeyen, memleketimizin insanına yakışmayan bir olay ama maalesef böyle bir şey olmuştu. Teyzemiz çok olgun birisi, devletine milletine dua ediyor. 1993 yılında evladını kaybetmiş, hala aynı duayı sürdürüyor. Biz de bir duasını ve gönlünü alalım diye buraya geldik. Sağ olsun o da bize dua etti" dedi.

Zübeyde Tura ise Çelik'in ziyaretinden ötürü memnun olduğunu dile getirerek, "Allah devletimizin milletimizin yokluğunu vermesin" şeklinde konuştu.

Zübeyde Tura daha sonra kendisine hakaret eden otobüs şoförü Eren G.'nin ailesinin kendisiyle görüşmek istediğini söyledi. Tura, "Annesi, babası, kardeşi ve eşi gelip elimi öptüler daha sonra benden özür dileyip gittiler. Yaşanan olaydan ötürü onlar da çok üzgünler" dedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber