Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Güncel 28 Temmuz 2014 - 16:08 Yorum: 0

AB Bakanı ve Başmüzakereci Çavuşoğlu, Antalya'da:

"Milletimiz ne derse sandıkta bizim başımızın, gözümüzün üstünde ama inşallah ilk turda Başbakanımız ve Cumhurbaşkanı adayımız Recep Tayyip Erdoğan halkımızın teveccühü ile seçilecektir, cumhurbaşkanı olacaktır"

AB Bakanı ve Başmüzakereci Çavuşoğlu, Antalya'da:

ANTALYA (AA) - Avrupa Birliği Bakanı ve Başmüzakereci Mevlüt Çavuşoğlu, "Milletimiz ne derse sandıkta bizim başımızın, gözümüzün üstünde ama inşallah ilk turda Başbakanımız ve Cumhurbaşkanı adayımız Recep Tayyip Erdoğan halkımızın teveccühü ile seçilecektir, cumhurbaşkanı olacaktır" dedi.

Çavuşoğlu, Fethi Bayçın Huzurevini ziyaret etti. Burada TRT tarafından hazırlanan programa katılan Çavuşoğlu, huzurevi sakinlerinin Ramazan Bayramı'nı kutladı ve onlarla sohbet etti. 

Huzurevi çıkışında gazetecilerin AK Parti'nin kurucu üyesi ve eski Genel Başkan Yardımcısı Dengir Mir Mehmet Fırat'ın istifasına ilişkin sorularını yanıtlayan Çavuşoğlu, "Olabilir, o kendisinin kişisel tercihidir, saygı duyarız biz" dedi. 

AK Parti'den ilk ayrılan kişinin Fırat olmadığını, daha önce de ayrılanlar olduğunu ancak buna karşın AK Parti'ye katılanların sayısının her geçen gün arttığını söyleyen Çavuşoğlu, milletin yaklaşık yüzde 50'sinin oyunu alan bir parti olduklarını ifade etti.

Son dönemlerde Antalya'da CHP ve MHP'den AK Parti'ye katılanların olduğunu hatırlatan Çavuşoğlu, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Demokraside bunlar olabilir, biz kendisine saygı duyarız. Onun dışında başka yorum yapacak bir durumumuz yok. Oyunu da istediği yere verebilir. Herhangi bir vatandaşa verebilir. Demokrasidir. Biz her zaman ne diyoruz? Milletimiz ne derse sandıkta bizim başımızın, gözümüzün üstünde ama inşallah ilk turda Başbakanımız ve Cumhurbaşkanı adayımız Recep Tayyip Erdoğan halkımızın teveccühü ile seçilecektir, cumhurbaşkanı olacaktır. Oy verene de vermeyene de herkese, tüm Türkiye'ye bugüne kadar olduğu gibi hizmet etmeye devam edecektir Sayın Başbakanımız."

Çavuşoğlu, daha sonra Alanya ilçesine geçti. 

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber