Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Siyaset 18 Ağustos 2016 - 18:53 Yorum: 0

AB Bakanı ve Başmüzakereci Ömer Çelik:

Avrupa Birliği (AB) Bakanı ve Başmüzakereci Ömer Çelik, "FETÖ'nün "hizmet" dediği yapılanma ile PKK'nın şehir örgütlenmesi ise toplumu hedef alıyor"...

AB Bakanı ve Başmüzakereci Ömer Çelik:

Avrupa Birliği (AB) Bakanı ve Başmüzakereci Ömer Çelik, "FETÖ'nün "hizmet" dediği yapılanma ile PKK'nın şehir örgütlenmesi ise toplumu hedef alıyor" dedi.

AB Bakanı ve Başmüzakereci Çelik, twitter hesabından yaptığı açıklamada, "FETÖ, PKK, DHKP-C, DAEŞ hepsinin ortak hedefi aynı. Türkiye'nin hasımlarının hedeflerine hizmet ediyorlar. Devleti hedef alarak kurumları işlemez hale getirmeye çalışıyorlar. Bunu başaramayacaklar. FETÖ'nün "hizmet" dediği yapılanma ile PKK'nın şehir örgütlenmesi ise toplumu hedef alıyor" ifadesini kullandı.

"Yenikapı ruhunda görünen bütünlüğümüz, hizmet ve KCK gibi şehir hayatına girmiş yapılanmalara en büyük cevaptır" diyen Bakan Çelik şöyle devam etti:

"Darbeye ve teröre karşı topyekun duruşumuz korunduğu müddetçe hiçbir hesapları hayata geçmeyecek. Dört koldan saldırıyorlar. Çünkü her açıdan Türkiye daha ileriye gidiyor her gün. Bunu durdurmak için taşeron "hizmet"i veriyorlar. FETÖ'nün başındaki darbeciyi PKK lideri olarak, KCK yapılanmasını "hizmet'in patronu olarak düşünmek de hiç yanlış olmaz. Hepsi aynı. FETÖ'nün başındaki darbeci katil ve PKK, DAEŞ, DHKP-C içindeki katillerin genetiği aynı. Hukuk odaklı devlet, halkın özne olduğu demokrasi, dünyaya açık ekonomi ve Yenikapı ruhu ile donanmış toplumsal birlik ile yola devam. Bu ilkeler karşısında FETÖ'nün hizmet adlı KCK'sı da, PKK'nın KCK adlı hizmet'i de amacına ulaşamayacak."

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber