Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 18 Aralık 2014 - 10:08 Yorum: 0

Abana'da "Bir İnsan Bir Ağaç Projesi"

KASTAMONU (AA) - Abana Belediye Başkanı Rıdvan Oyar, "Bir İnsan Bir Ağaç Projesi" kapsamında bin 400 fidanın toprakla buluşturulacağını bildirdi.Oyar, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Orman...

Abana'da 'Bir İnsan Bir Ağaç Projesi'

KASTAMONU (AA) - Abana Belediye Başkanı Rıdvan Oyar, "Bir İnsan Bir Ağaç Projesi" kapsamında bin 400 fidanın toprakla buluşturulacağını bildirdi.

Oyar, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Orman Bölge Müdürlüğü işbirliğiyle uygulanan proje sayesinde, daha yeşil bir Abana'da yaşayacaklarını belirtti.

Ağaçlandırma çalışmalarının devam ettiğini vurgulayan Oyar, "Erguvan, akasya, kestane, karaağaç, dağ muşmulası gibi yaklaşık 10 çeşit ağaç fidanı ekiplerimizce toprakla buluşturuluyor. İnşallah, yeni sezona ilçemizin her köşesi daha güzel bir görüntüyle başlayacak. Doğa harikası Abana'da yeşilin tonlarını artırmak için çalışmalarımız devam edecek" ifadesini kullandı.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber