Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 18 Aralık 2014 - 10:48 Yorum: 0

Abana'da meme ve rahim ağzı kanserini önleme çalışması

KASTAMONU (AA) - Abana Devlet Hastanesi Müdürü Uğur Yiğitsoy, meme ve rahim ağzı kanserinin erken teşhisi için çalışma başlattıklarını söyledi.Yiğitsoy, AA muhabirine yaptığı açıklamada,...

Abana'da meme ve rahim ağzı kanserini önleme çalışması

KASTAMONU (AA) - Abana Devlet Hastanesi Müdürü Uğur Yiğitsoy, meme ve rahim ağzı kanserinin erken teşhisi için çalışma başlattıklarını söyledi.

Yiğitsoy, AA muhabirine yaptığı açıklamada, belediye ve kurumlarının işbirliğiyle gerçekleştirilecek çalışmalar kapsamında, ücretsiz olarak KETEM'e araç kaldıracağını belitti.

Kanserde erken teşhisin hayat kurtaracağını vurgulayan Yiğitsoy, "Kurumlarımızın işbirliği sonucunda, Kastamonu KETEM'e her ay düzenli olarak bir araç kaldıracağız. Burada, 30-65 yaşlarındaki tüm kadınlarımıza gerekli tetkikler de ücretsiz bir şekilde uygulanacak. Kanserde erken teşhis hayat kurtarır. Bu konuda toplumda farkındalık oluşturmak için ilgili birimlerimiz çalışmalarını sürdürüyor. Bu imkanlardan yararlanmak isteyen vatandaşlarımızı ilçe devlet hastanemize bekliyoruz" diye konuştu.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber