Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 17 Ekim 2016 - 10:33 Yorum: 0

ABB, Trabzon’da 15 Temmuz’u anlattı

Van Anadolu Basın Birliği (ABB) Van Şubesi, "15 ilde 15 Temmuz Fotoğraf Sergisi" projesi kapsamında Trabzon'da sergi açtı.

ABB, Trabzon’da 15 Temmuz’u anlattı

Van Anadolu Basın Birliği (ABB) Van Şubesi, "15 ilde 15 Temmuz Fotoğraf Sergisi" projesi kapsamında Trabzon'da sergi açtı.

15 Temmuz darbe kalkışması fotoğraf sergisi çalışması çerçevesinde Erzurum, Artvin, ve Rize'nin ardından Trabzon ilinde de sergi açan ABB Van Şubesi, Van'ın darbelere ve teröre karşı duruşunu bir kez daha fotoğraflarla anlattı. Van'ı Türkiye'nin 80 ilinde anlatmayı hedefleyen, Van'a ve bölgeye karşı oluşan olumsuz algıları kırma anlamında böylesi önemli bir çalışmayı hayata geçirmekten dolayı mutlu olduklarını belirten ABB Van Şubesi yönetimi, "Bu projedeki temel amaç; Doğu'nun cazibe merkezi olan Van halkının darbe kalkışması sonrası ortaya koyduğu iradeyi, demokrasisine sahip çıktığını, vatanına, milletine ve bayrağına olan bağlılığını gözler önüne sermektir. Özellikle darbe sonrası 30 gün boyunca vatanını koruma anlamında nöbet yerini terk etmeyen Vanlıların bu duruşunu herkesin bilmesini ve görmesini istedik. Fotoğraf sergisini yaptığımız, Van'ı anlattığımız illerde çok olumlu mesajlar aldık. Bu çalışmamız aynı zamanda kardeşliğin pekişmesi, bölgeler arası diyalogun gelişmesi anlamında da büyük önem arz ediyor. Her yıl 15 ilde yapacağımız çalışma ile hem Van'ın duruşunu anlatacağız, hem de darbelin bu ülkeye verdiği zararı dile getireceğiz. 15 Temmuz darbe ihanetini unutmadık, unutturmayacağız. Bu vesile ile bize destek sunan, gittiğimiz her bölgede ve her şehirde bize kucak açan herkese teşekkür ediyoruz. Umarız bu çalışmamız amacına ulaşır ve yeni imkanların doğmasına vesile olur" denildi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber