Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 26 Haziran 2016 - 17:28 Yorum: 0

ABB’den İHA’ya Teşekkür Belgesi

Anadolu Basın Birliği (ABB) Van Şubesi tarafından düzenlenen ABB OSCAR Özel Ödülü sahiplerini bulurken, kentin kalkınmasına ve kamuoyunun bilgilendirilmesinde...

ABB’den İHA’ya Teşekkür Belgesi

Anadolu Basın Birliği (ABB) Van Şubesi tarafından düzenlenen ABB OSCAR Özel Ödülü sahiplerini bulurken, kentin kalkınmasına ve kamuoyunun bilgilendirilmesinde sağladıkları katkıdan dolayı İhlas Haber Ajansı (İHA) Van Bölge Müdürlüğü'ne teşekkür belgesi verildi.

Bir otelde düzenlenen ABB OSCAR Özel Ödülü programına Van İl Milli Eğitim Müdürü Kıyasettin Kırekin, Van Defterdarı Mehmet Durusoy, Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Yönetim Kurulu Başkanı Başkanı Necdet Takva, Van Ticaret Borsası (VATBO) Yönetim Kurulu Başkanı Enver Menduhoğlu, kamu kurum ve kuruluş amirleri, siyasi parti il başkanları, STK temsilcileri, iş adamları, basın mensupları ve davetliler katıldı. Slayt sunumunun izlenmesi ile başlayan program, ABB Van Şube Başkanı Ayhan Yazlık tarafından yapılan açılış konuşması ile devam etti. ABB OSCAR Özel Ödülleri eğitim, sağlık ve ekonomi alanında başarılı olan kurum veya kuruluş amirleri arasında seçilirken, ABB OSCAR Özel Ödülü eğitim alanında İl Milli Eğitim Müdürü Kıyasettin Kırekin'e sağlık alanında Akdamar Hospital Başhekimi Opr. Dr. Çağdaş Özgökçe'ye ve ekonomi alanında ise Van Perder Yönetim Kurulu Başkanı Faruk Tasan'a verildi. Gecede ayrıca kentin tanıtımına katkı sağladığı ve kamuoyunu bilgilendirmede verdikleri katkıdan dolayı İhlas Haber Ajansı Van Bölge Müdürlüğü'ne teşekkür belgesi verildi. Teşekkür belgesini İHA Van Bölge Müdürlüğü adına muhabir Atilla İdiz aldı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber