Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Siyaset 22 Mayıs 2017 - 16:28 Yorum: 0

ABD Büyükelçisi, Dışişleri Bakanlığına çağrıldı

ABD'nin Ankara Büyükelçisi John Bass, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Washington ziyareti sırasında Büyükelçilik konutu önündeki kavgayla ilgili olarak Dışişleri...

ABD Büyükelçisi, Dışişleri Bakanlığına çağrıldı

ABD'nin Ankara Büyükelçisi John Bass, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Washington ziyareti sırasında Büyükelçilik konutu önündeki kavgayla ilgili olarak Dışişleri Bakanlığına çağrıldı.

ABD'nin Ankara Büyükelçisi Bass, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın ABD ziyareti sırasında Washington'da bulunan Büyükelçilik konutu önündeki kavgayla ilgili olarak Dışişleri Bakanlığına çağrıldı. Dışişleri Bakanlığından konuya ilişkin yapılan açıklama şöyle:

"Cumhurbaşkanımızın geçtiğimiz hafta Washington ziyareti sırasında, Büyükelçilik Konutu önünde ABD güvenlik personelinin Sayın Bakanımızın yakın koruma ekibine karşı yerleşik diplomatik kural ve teamüller hilafına sergilemiş oldukları profesyonelliğe aykırı saldırgan davranışlar bugün Bakanlığımıza çağrılan ABD Büyükelçisi nezdinde sözlü ve yazılı olarak protesto edilmiş, ABD makamlarının bu olayı soruşturması ve gerekli açıklamanın tarafımıza yapılması resmen talep edilmiştir."

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber