Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Türkiye 24 Haziran 2016 - 17:08 Yorum: 0

Abdal Musayı Anma Etkinliklerinde Geniş Güvenlik Önlemi

Antalya'nın Elmalı ilçesine bağlı Tekke Mahallesinde başlayan 11'inci Uluslararası 32'inci Ulusal Abdal Musa'yı anma etkinliklerinde jandarma geniş güvenlik...

Abdal Musayı Anma Etkinliklerinde Geniş Güvenlik Önlemi

Antalya'nın Elmalı ilçesine bağlı Tekke Mahallesinde başlayan 11'inci Uluslararası 32'inci Ulusal Abdal Musa'yı anma etkinliklerinde jandarma geniş güvenlik önlemi aldı.

Etkinlikte Antalya İl Jandarma Komutanlığınca Elmalı Jandarması çevre il ve ilçelerden takviye edildi. Etkinlikte görev almak üzere özel birlikler görevlendirildi. Jandarma günler öncesinden arama ve kontrollerine başlayarak bölgede kuş uçurtmuyor. Etkinliklerin başlamasıyla birlikte bölgeye yaklaşık 5 bin vatandaşın Bin 200 civarında araçla gelerek türbe etrafında bulunan belirli bölgelerde çadır kurduğu ve icra edilen etkinlikler katıldığı belirtilirken yapılan aramalarda çeşitli suçlardan arandığı belirlenen şahıslar ise Cumhuriyet Savcılığına sevk edildiği bildirildi.

Yaşanan terör olayları nedeniyle Jandarma vatandaşların can ve mal güvenliğini sağlamak için 24 saat mesai yapıyor. Etkinlik süresince komando birlikleri, atlı birlikler, motorize ekipler, trafik ekipleri ve çok sayıda Jandarma personelinin bölgede görev yaptığı öğrenildi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber