Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Türkiye 24 Kasım 2016 - 14:33 Yorum: 0

ABD’li öğretmen Erzurum’da sergi açtı

Bilkent Erzurum Laboratuvar Lisesi Resim Sanat Öğretmeni ABD'li Paul Breuer, Atatürk Üniversitesinin kuruluşunun 60'ıncı yılı kutlamaları çerçevesinde...

ABD’li öğretmen Erzurum’da sergi açtı

Bilkent Erzurum Laboratuvar Lisesi Resim Sanat Öğretmeni ABD'li Paul Breuer, Atatürk Üniversitesinin kuruluşunun 60'ıncı yılı kutlamaları çerçevesinde 60 resimlik sergi açtı.

Atatürk Üniversitesinin kuruluşunun 60'ıncı yılı kutlamalarına katkıda bulunmak isteyen Bilkent Erzurum Laboratuvar Lisesi Resim Sanat Öğretmeni ABD'li Paul Breuer, 60 resimden oluşan özel sergisini Atatürk Üniversitesi Kültür Salonunda açtı. Genellikle metal baskı sanatının kullanıldığı resimler Kültür Salonunda 3 hafta boyunca sergilenecek. Baskılama tekniği ile yapılan resimlerin bir aylık çalışmanın sonucu olarak ortaya çıktığı öğrenildi.

Edebiyat Öğretmeni Rukiye Seryanoğlu serginin Atatürk Üniversitesinin kuruluşunun 60'ıncı yılına özel açıldığını söyleyerek, "Erzurum Atatürk Üniversitesinin 60'ıncı yılı kutlamaları çerçevesinde resim öğretmenimiz Paul de bir katkıda bulunmak istedi. Aslında bunun başlangıcı bir velimizin sayesinde oldu. Paul baskılama tekniği ile çalışmalar yapıyor. Bundan dolayı bir resmin oluşması için bir ay gibi bir süre gerekiyor. Ayrıca aynı nesneyi farklı renklerde baskılama tekniği ile oluşturuyor. Serginin amacı ise Atatürk Üniversitesinin 60'ıncı yılına özel olarak yapılmasıdır" dedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber