Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Spor 21 Mayıs 2019 - 00:03 Yorum: 0

Abdurrahim Albayrak: "Gözler hemen Şampiyonlar Ligi’ne çevrildi"

Şampiyonluğunu ilan eden Galatasaray'da 2. Başkan Abdurrahim Albayrak, "Gözler hemen Şampiyonlar Ligi'ne çevrildi. İşler hiç bitmiyor. Transfer görüşmelerimiz...

Abdurrahim Albayrak: 'Gözler hemen Şampiyonlar Ligi’ne çevrildi'

Şampiyonluğunu ilan eden Galatasaray'da 2. Başkan Abdurrahim Albayrak, "Gözler hemen Şampiyonlar Ligi'ne çevrildi. İşler hiç bitmiyor. Transfer görüşmelerimiz olacak" dedi.

Süper Lig'de bitime 1 hafta kala şampiyonluğunu ilan eden Galatasaray'da 2. Başkan Abdurrahim Albayrak, TRT Spor'da katıldığı programda konuştu.

Transfer görüşmelerine başlayacaklarını aktaran Albayrak, "Şimdi herkes kimleri transfer edeceğiz diye mesajları atmaya başladı. Gözler hemen Şampiyonlar Ligi'ne çevrildi. İşler hiç bitmiyor. Aile ortamı ne zaman oluşursa şampiyonluk iddiası daha da artıyor. Biz birlik içinde olduk ve şampiyonluğa ulaştık. Transfer görüşmelerimiz olacak. Şampiyonlar Ligi'ne gideceğiz. Lig bitmeden görüşmeler olmadı. Diagne'yi satmak gibi bir düşüncemiz henüz yok. Onyekuru çok kalmak istiyor. İki santrfor aldık ve kritik golleriyle şampiyon olduk. Hem Mitroglou hem Diagne. Feghouli de çok iyi oynadı. Bu sene daha hazırlıklı olacağız. Son dakikaya bırakmayacağız" dedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber