Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Spor 26 Mart 2020 - 17:48 Yorum: 0

Abdurrahim Albayrak: "Sağlığım her gün daha iyiye gidiyor"

Koronavirüs testi pozitif çıkan Galatasaray İkinci Başkanı Abdurrahim Albayrak, sağlık durumu ile ilgili olarak "Sağlığım her gün daha iyiye gidiyor....

Abdurrahim Albayrak: 'Sağlığım her gün daha iyiye gidiyor'

Koronavirüs testi pozitif çıkan Galatasaray İkinci Başkanı Abdurrahim Albayrak, sağlık durumu ile ilgili olarak "Sağlığım her gün daha iyiye gidiyor. İnşallah en kısa sürede tekrar görüşeceğiz" dedi.

Koronavirüs testi pozitif çıkan ve tedavisine başlanan Galatasaray İkinci Başkanı Abdurrahim Albayrak, sağlık durumu hakkında bilgi verdi. Albayrak, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Hepinize dualarınız ve iyi dilekleriniz için çok teşekkür ediyorum. Sağlığım her gün daha iyiye gidiyor. İnşallah en kısa sürede tekrar görüşeceğiz. Hepinizi çok seviyorum. Kendinize dikkat edin" ifadelerine yer verdi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber