Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Spor 24 Eylül 2016 - 23:28 Yorum: 0

Abdurrahim Albayrak: “Son dakikalarda kalbim gitti geldi”

Galatasaraylı eski yönetici Abdurrahim Albayrak, 2-2'lik Beşiktaş maçı sonrası yaptığı açıklamada, "Son dakikalarda kalbim gitti geldi. Muhteşem bir...

Abdurrahim Albayrak: “Son dakikalarda kalbim gitti geldi”

Galatasaraylı eski yönetici Abdurrahim Albayrak, 2-2'lik Beşiktaş maçı sonrası yaptığı açıklamada, "Son dakikalarda kalbim gitti geldi. Muhteşem bir maç oldu" dedi.

Spor Toto Süper Lig'in 5. haftasında Galatasaray, deplasmanda Beşiktaş ile 2-2 berabere kaldı. Maç sonrası eski Galatasaraylı yönetici Abdurrahim Albayrak, basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Son dakikalarda çok heyecanlandığını belirten Albayrak, "Son dakikalarda kalbim gitti geldi. Muhteşem bir maç oldu. Muhteşem bir taraftar vardı. Beşiktaş taraftarlarını da tebrik ediyorum, yöneticilerini de tebrik ediyorum. Çok iyi karşıladılar bizi. Taraftarlarla beraber geldik. Türkiye bunlara layık" dedi.

"Yanımdaki adamı iyi darp ettim"

İlk yarı müthiş oynadıklarını ancak ikinci devre Beşiktaş'ın daha iyi oynadığını söyleyen Albayrak, "İki takım da kazanabilirdi. Müthiş bir performansı var Galatasaray'ın. Tebrik ediyorum. Josue pozisyonunda yanımdaki adamı iyi darp ettim. Allah'tan o da Galatasaraylı idi" açıklamasında bulundu.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber