Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 30 Haziran 2016 - 09:33 Yorum: 0

Abdurrahman Öz’den 10 Mahalleye 10 Halı Saha

AK Parti Milletvekili Abdurrahman Öz, seçim döneminde söz verdiği 10 halı sahanın Aydın'ın 10 mahallesine kazandırılmaya başlandığını belirtti.

Abdurrahman Öz’den 10 Mahalleye 10 Halı Saha

AK Parti Milletvekili Abdurrahman Öz, seçim döneminde söz verdiği 10 halı sahanın Aydın'ın 10 mahallesine kazandırılmaya başlandığını belirtti.

Hafta sonu çalışmaları kapsamında Çine ilçesini ziyaret eden AK Parti Aydın Milletvekili Abdurrahman Öz ile bir araya gelen mahalleli gençler, Öz'den halı saha istedi. Gençler adına konuşan Ali Tetik, "Akşamları sosyal faaliyetimiz yok. Burada kahvehanelerde oturuyoruz. Sizlerden mahallemize bir halı saha yaptırmanızı istiyoruz. Buraya bir halı saha yaparsanız kendi mahalle gençlerimiz ile yakın mahalle gençleri birlikte futbol oynama şansı bulacak" diye konuştu.

"SÖZÜMÜZÜN ERİYİZ"

AK Parti Milletvekili Abdurrahman Öz, AK Parti'nin seçimde verdiği sözleri gerçekleştirmeye başladığını söyledi. Aydın'ın kırsal kesimlerine gençler için halı saha kazandırdıklarını kaydeden Öz, "AK Parti her zaman sözünün eridir. Seçim zamanında söz verdiğimiz 10 mahallemize halı saha yaptırıyoruz. İkinci aşamada yapacağımız 10 halı saha içine bu mahallemizi de katıp sizlere de bir halı saha kazandıralım" dedi.

Köylülerin süt ve organik tarıma geçişinde yaşadıkları sıkıntıları dinleyen Öz, "Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı, bu konularda çalışmalarını yapıyor. Şu anda birlikler konusunda bir çalışma var. Bağlı olduğunuz birlikler sizlerden aidat kesmek isterse ödemeyin" diye konuştu.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber