Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Ekonomi 23 Nisan 2016 - 14:10 Yorum: 0

Acar, Miram Otomotiv'i ziyaret etti

Doğuş otomotiv Yönetim Kurulu Başkanı Aclan Acar ve Yönetim kurulu üyeleri Malatya Volkswagen yetkili satıcısı Miram Otomotiv’i ziyaret ettiler.

Acar, Miram Otomotiv'i ziyaret etti

Ziyarette , ‘’Uzun aradan sonra tekrar Malatya’da olmaktan mutluluk duyduğunu ifade eden Acar , yetkili satıcımız Miram Otomotiv’in geçen yılki satış ve servisteki başarılarını tebrik etmek için geldiğini ifade etti. Aynı zamanda iş ortağımız Miram Otomotiv’in havaalanı yolu üzerinde inşaatına başlamış olduğu Audi , Seat , Skoda , DOD ve Volkwagen gibi grup markalarını bir arada barındıracak doğu ve güneydoğu Anadolu bölgesinin en büyük hizmet  binası için bilgi aldıklarını ifade etti. Grup markalarımızın hepsi hizmete girdiğinde hedefimiz Malatya’da %40 bir Pazar payına ulaşmaktır. Bunu da hem markalarımız , hem de yetkili satıcımızın üstün performansı ile başaracağımıza inanıyorum. ‘’ diyerek sözlerini bitirdi.

Miram Otomotiv Yönetim Kurulu Başkanı Ramazan Kurt ise , Aclan Bey ve yönetim kurulu üyelerinin ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek , Doğuş Otomotiv ile iş ortaklığı yapmaktan ziyadesiyle memnun olduklarını söyledi.
Hızlı bir şekilde yapımı devam eden grup markalarımızın inşaatının 2017 yılı ilk çeyreğinde faaliyete gireceğini belirterek , şimdiden Malatyalı hemşehrilerimize hayırlı ve uğurlu olmasını diledi.

ETİKETLER: Volkswagen , Miram Otomotiv
Haber Kaynağı: MALATYA GÜNCEL
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber