Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 27 Mayıs 2017 - 10:18 Yorum: 0

Açık havada spor keyfi

Konak Belediyesi'nin ilçenin farklı noktalarında hizmet veren spor merkezlerindeki ücretsiz aerobik, step ve plates kurslarına katılan kadınlar havaların...

Açık havada spor keyfi

Konak Belediyesi'nin ilçenin farklı noktalarında hizmet veren spor merkezlerindeki ücretsiz aerobik, step ve plates kurslarına katılan kadınlar havaların ısınmasıyla birlikte spor keyfini açık havaya taşıdı. Güne Kordon'daki çim alan üzerinde form tutarak başlayan kadınlar ilgi odağı oldu. Eğitmenlerin gösterdiği egzersiz hareketlerini bir bir uygulayan Konaklı kadınların keyfine diyecek yoktu.

Konak Belediyesi Spor İşleri Müdürlüğü bünyesinde hizmet veren spor merkezinde aerobik, step ve plates yapan kadınlar artık salon yerine artık açık havada da spor yapma imkanı buluyor. Havaların ısınmasıyla birlikte çalışmalarını temiz havada sürdüren Konaklı kadınlar, sağlıklı yaşam için form tutuyor. Günün erken saatlerinde ilçenin farklı noktalarındaki park ve açık alanlarda bir araya gelen kadınlar uzman eğitmenler eşliğinde spor yapıyor. Ücretsiz aerobik, step ve plates dersleri alarak zinde kalan kadınların açık havada spor yaptığı adreslerden biri de İzmir'in en güzel yerlerinden biri olan Kordon oldu.

Kordon spor merkezi oldu

Yaşları 40 ila 70 arasında değişen grup spor merkezinde yaptıkları çalışmayı bu kez Alsancak Vapur İskelesi önündeki çim alda yaptı. Güneşli havanın keyfini spor yaparak çıkaran kadınlar, eğitmenlerinin gösterdiği hareketleri müzik eşliğinde büyük bir istekle uyguladı. Temiz havayı bol bol ciğerlerine çeken kadınlar hem zinde kalma hem de kilo vermenin mutluluğunu yaşadı. Haftanın beş günü uzman eğitmenler eşliğinde Konak Belediyesi'nin spor merkezlerinde ücretsiz aerobik, step ve plates eğitimi alan kadınların Kordon'da yaklaşık bir saat süren egzersiz çalışmaları ilgi odağı da oldu. Alsancak sakinleri sabahın erken saatlerinde spor yaparak form tutan kadınların çabasını ilgiyle izledi.

Açık havada spor keyfi

Açık havada spor keyfi

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber