Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Türkiye 25 Eylül 2017 - 12:48 Yorum: 0

Açık havada yazlık sinema etkinliği

Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) Cenani Konağı Kültür ve Sanat Merkezinde haziran ayından bu yana üniversite personellerine, öğrencilere ve tüm halka ücretsiz...

Açık havada yazlık sinema etkinliği

Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) Cenani Konağı Kültür ve Sanat Merkezinde haziran ayından bu yana üniversite personellerine, öğrencilere ve tüm halka ücretsiz açık havada yazlık sinema gösterimi yapılıyor.

Konağın bahçesinde nostaljik bir görüntü yaratarak patlamış mısır ve gazoz eşliğinde yazlık sinema gösterimleri belirli aralıklarla hafta sonları gerçekleştiriliyor. Yazlık sinema açılışı ilk olarak "Vizontele" filmi ile başladı. Çocuklara özel animasyon filmleri ve yeşilçam klasikleri ile devam edilen etkinlikler, 2017-2018 eğitim öğretim yılına "Mavi boncuk" filmi ile sezona başlandı. Yazlık sinema gösterimi 27 Eylülde ise "Neşeli Günler" filmi ile akşamları hareketlendirip, Cenani Konağı Kültür ve Sanat Merkezi yaşatılmaya çalışıyor. Sinemaya rezervasyon ile davetlileri aldıklarını belirten Cenani Konağı Kültür ve Sanat Merkezi yetkilileri, kış aylarında ise konak içerisindeki misafir salonunda film gösterimlerine devam edecekleri bildirildi. Sinema duyuruları sosyal medyalardan @Gaunkonak, -twitter, facebook adresi GAÜN Cenani Konağı ve instagram gauncenani) ve Gaziantep Üniversitesi ana sayfadan afişlerle duyuru yapılıyor.

Açık havada yazlık sinema etkinliği

Açık havada yazlık sinema etkinliği

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber