Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
08:34 20 ilde FETÖ’ye yönelik olarak son bir hafta içinde düzenlenen “Kıskaç-11”...08:33 Sivas’ta yaşlı nüfus artıyor08:21 3 büyük takım taraftarı iftarda buluştu08:15 Altıeylül’de 100 bin ton geri dönüşüm dönüştürüldü08:01 Bakan Yerlikaya: “İnterpol kırmızı bülteniyle aranan 2 suç örgütü lideri İs...07:54 İçişleri Bakanı Yerlikaya: “İnterpol kırmızı bülteniyle ‘Yasa Dışı Örgüt Fa...06:32 Küçükçekmece Atatürk Mahallesi Bahariye Caddesi’nde iş yerinde yangın çıktı...05:56 Bandırma’da kapalı yöntemle prostat ameliyatı04:45 Atay hizmete açtğı Adnan Menderes Kapalı Pazar Yeri’nde mahalle sakinleriil...03:35 Kütahya’da "Oyunuzu hizmet ve eser siyasetinden yana kullanın" çağrısı02:56 Yüksekova’da gökyüzünde ışık saçan cisim cep telefonu kamerasına yansıdı02:26 Bakan Özhaseki: "Deprem bölgesinde 300 binden fazla konut inşaatı devam edi...01:17 Ankara’da çimento tankerinin devrilerek yokuş aşağı kaydığı anlar kamerada01:06 Gaziantep’te yol ortasında silahla vurulmuş kadın cesedi bulundu00:59 Hamza Dağ: “Bıkmadan, usanmadan heyecanımı tüm İzmir’le paylaşacağım”00:48 Edirne’de gastronomi yolculuğu başladı00:43 Ümraniye’de iş yerinde korkutan yangın00:38 İzmir açıklarında 23 düzensiz göçmen kurtarıldı, 2 göçmen yakalandı00:37 Çöplük alanda çıkan yangın paniğe neden oldu00:34 Burdur’da su doldurma kavgasında 1 kişi bıçaklandı
Sami Er
Eğitim 06 Mayıs 2016 - 12:04 Yorum: 0

Açıköğretimde 7/24 Çağrı Merkezi Hizmeti

Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Sistemi'nde öğrencilerin eşzamanlı olarak telefon aracılığıyla hizmet aldıkları önemli bir yapı olan çağrı merkezinde...

Açıköğretimde 7/24 Çağrı Merkezi Hizmeti

Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Sistemi'nde öğrencilerin eşzamanlı olarak telefon aracılığıyla hizmet aldıkları önemli bir yapı olan çağrı merkezinde yeni bir uygulama başladı.

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Anadolu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Naci Gündoğan, öğrencilere daha fazla yardımcı olabilmek için Açıköğretim Sistemi Etkileşim Merkezi'nin 7/24 hizmet vermeye başladığını belirtti. Öğrencilerin özellikle kayıt, kayıt yenileme ve sınav dönemlerinde oldukça yoğun bir biçimde etkileşim merkezini aradığına dikkat çeken Prof. Dr. Gündoğan, "Öğrencilerimizin taleplerine daha fazla yanıt verebilmek adına sürekli destek sağlanması için çalışmalar yapıldı. Bu anlamda etkileşim merkezi hafta içi-hafta sonu fark etmeksizin her gün 7/24 olarak yeniden yapılandırıldı. Böylece daha fazla öğrencimize daha fazla zaman diliminde destek olabileceğiz" dedi.

HER BİRİ UZMAN ÖĞRENCİ TEMSİLCİSİ

Prof. Dr. Naci Gündoğan, Açıköğretim Sistemi Etkileşim Merkezi'nde öğrenci temsilcisi olarak çağrı merkezi uzmanlarının görev aldığını ve her bir öğrenci temsilcisine göreve başlamadan önce hizmet içi eğitim verildiğini ve bu eğitimi başarıyla tamamlayanların çağrı merkezinde göreve başladığını anlatarak, "Çağrı merkezi öğrencilerimizle doğrudan iletişim kurulması anlamında önemli görevler üstlenmektedir. Öğrencilerimizin sorularına cevap vermenin ötesinde öneri ve şikâyetler alınarak merkeze iletilmektedir. Bununla birlikte etkileşim merkezini sadece öğrencilerimiz değil, açıköğretim sistemi hakkında bilgi almak isteyen herkes arayabilmektedir. Etkileşim merkezi, açıköğretim sistemi ile ilgili soru, öneri, şikâyet, başvuru ve taleplerin etkin ve hızlı bir şekilde çözüme ulaştırılmasını amaçlamaktadır" ifadelerini kullandı.

Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Sistemi Etkileşim Merkezi'ne nasıl ulaşılabileceği hakkında da açıklamalarda bulunan Gündoğan, şöyle devam etti:

"Açıköğretim sistemi ile ilgili bilgi almak için öğrencilerimiz Açıköğretim Sistemi Etkileşim Merkezi'ni 0 850 200 46 10-19 (10 hat) ya da 444 10 26 numaralarını arayarak 7/24 bilgi alabilirler. Açıköğretim Sistemi Etkileşim Merkezi kayıt, kayıt yenileme, ikinci üniversite, dikey geçiş, yatay geçiş, diploma, kimlik kartı, sınav işlemleri, web için şifre tanımlama, sınav merkezi değişikliği gibi hizmetler vermektedir."

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber