Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 27 Kasım 2014 - 16:03 Yorum: 0

Acil Sağlık Hizmetleri Koordinasyon ve Değerlendirme toplantısı

Güneydoğu Anadolu Bölgesi Acil Sağlık Hizmetleri Koordinasyon ve Değerlendirme toplantısı Diyarbakır'da yapıldı

Acil Sağlık Hizmetleri Koordinasyon ve Değerlendirme toplantısı

DİYARBAKIR (AA) - Güneydoğu Anadolu Bölgesi Acil Sağlık Hizmetleri Koordinasyon ve Değerlendirme toplantısı Diyarbakır'da yapıldı.

Diyarbakır'da bir otelde düzenlenen toplantıya katılan Sağlık Bakanlığı 112 Daire Başkanı Dr. Malik Türkay Esin, bölgenin sağlık hizmetleri alanında başarıların devamının sağlanması için ellerinden geleni yapmaya hazır olduklarını söyledi.

Var olan problemlerin çözüm ve daha iyi bir iş çıkarmak için gerekli olan önerileri belirlemek ve dinlemek üzere toplantıda hazır bulunduklarını dile getiren Esin, şöyle konuştu:

"Burası, kesinlikle bir denetim ya da sadece yaptığımız iyi şeyleri konuşma yeri değil. Toplantı sonrasında da sizlerle görüşmek gerekirse birebir konuşmak, istediğiniz konuları 2 gün boyunca paylaşmak ve ne yapabiliriz, nasıl yardımcı olabiliriz, daha iyiye nasıl götürebiliriz diye konuşmak için buradayız. O yüzden özellikle yaşadığınız bölgesel, iliniz ile ilgili porblem ve sıkıntıları, çözüm önerilerini de burada anlatırasınız çok sevineceğiz."

Diyarbakır İl Sağlık Müdürü Dr. Mehmet Sait Avar da, toplantıya katılanları ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek, katılımcılara teşekkür etti.

Aralarında Diyarbakır, Mardin, Batman, Gaziantep, Adıyaman ve Siirt'in de olduğu 9 ilin temsilcisinin bulunduğu toplantıda, acil sağlık hizmetlerinin işleyişi, 2014 çalışmaları, geliştirilmesi gereken uygulamalar hakkında fikir alış verişi gibi konular hakkında bilgi verildi.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber