Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Sağlık 25 Mart 2015 - 13:43 Yorum: 0

Acil Servis Çalıştayı

Türkiye Kamu Hastaneleri Kurumu Tıbbı Hizmetler Başkan Yardımcısı Kazancı:

Acil Servis Çalıştayı

ANTALYA (AA) - Türkiye Kamu Hastaneleri Kurumu Tıbbı Hizmetler Başkan Yardımcısı Elif Güler Kazancı, acil servis çalışanlarının, hastaların en hassas, en kırılgan ve en çaresiz olduğu anlarda onlarla karşı karşıya kaldığını, büyük bir sevgi ve metanetle hekimlik sanatını icra ettiklerini bildirdi.

Kazancı, Türkiye Kamu Hastaneleri Kurumu Sağlık Tesisleri Acil Sağlık Hizmetleri Daire Başkanlığı tarafından Belek turizm merkezindeki bir otelde düzenlenen "Acil Servis Çalıştayı"nda yaptığı konuşmada, Türkiye Kamu Hastaneleri Kurumunun gerek hasta memnuniyeti gerekse çalışanların memnuniyetini ve performansını en iyi düzeye getirmeyi amaçladığını söyledi.

Sağlık hizmet sunumunda başarılı olmanın temelinin sağlık çalışanları olduğunu dile getiren Kazancı, "Sağlık hizmeti dikkat, özen ve fedakarlıkla icra edilen bir hizmettir. Acil servis çalışanlarımız hastaların en hassas, en kırılgan ve en çaresiz olduğu anlarda onlarla karşı karşıya kalmakta, büyük bir sevgi ve metanetle hekimlik sanatını icra etmektedirler. Bu yüzden hekimliğin en kutsal yanı olan acil servis çalışanlarının gönülden yanında olduğumu bir kez daha ifade etmek istiyorum" dedi.

Kazancı, çalıştayın sonucunda acil servis hizmetleri sisteminin iyileştirilmesi, konforun artırılması, sağlık personelinin daha iyi standartlarda daha kaliteli hizmetler verebilmesi için gerekenlerin tartışılacağını vurgulayarak, çıkan sonuçların bakanlık ile tekrar değerlendirileceğini belirtti.

Türkiye Kamu Hastaneleri Kurumu Acil Servis Sağlık Hizmetleri Daire Başkanı Muhammed Bayram, Antalya Kamu Hastaneleri Birliği Tıbbi Hizmetler Başkanı Bahri Özdemir ve acil servis çalışanlarının katıldığı çalıştay kapsamında Antalya Kamu Hastaneleri Birliğine bağlı Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesi Acil Servisi ve Talasemi Merkezi'nde de incelemeler yapıldı.

Çalıştay, 27 Mart'ta sona erecek.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber