Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 23 Mart 2015 - 21:43 Yorum: 0

Acil Tıp Teknikeri ve Teknisyenleri Haftası

ŞIRNAK (AA) - Sağlık-Sen Cizre Şube Başkanı Sabgatullah Anmal, "22-28 Mart Acil Tıp Teknikeri ve Teknisyenleri Haftası" dolayısıyla mesaj yayınladı.Anmal, mesajında, insanların hayatı...

Acil Tıp Teknikeri ve Teknisyenleri Haftası

ŞIRNAK (AA) - Sağlık-Sen Cizre Şube Başkanı Sabgatullah Anmal, "22-28 Mart Acil Tıp Teknikeri ve Teknisyenleri Haftası" dolayısıyla mesaj yayınladı.

Anmal, mesajında, insanların hayatı ile ilgili müdahalelerde bulunan ve bunun için zamanla yarışan acil tıp teknisyenlerinin hak ettikleri değeri görmediğini, mesleki sorunlarla ve yetersiz çalışma koşulları ile mücadele ettiklerini belirtti.

Sağlık çalışanlarının haftasını kutlayan Anmal, şunları kaydetti:

"İnsanların hayatını kurtarmaya çalışan arkadaşlarımızın maruz kaldıkları şiddet olaylarına yetkililer bir an önce çözüm bulmalı. Emeğe saygı şiddete sıfır tolerans sloganının içi doldurulmalıdır. Her yıl acil, trafik kazası ve afet olaylarına müdahaleye gitmekte olan ambulansta görevli sağlık personellerinin yaşanan kazalarda hayatlarını kaybediyor. Sağlık-Sen olarak ülkemizde sağlık hizmetlerinin gelişimine katkı sağlamak ve sağlık çalışanlarının haklarını korumak için her türlü çalışmaya kararlılıkla devam edeceğimizin bilinmesini ister, tüm acil tıp teknikeri ve teknisyeni arkadaşlarımızın haftasını kutlarız."

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber