Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Güncel 28 Mart 2015 - 11:33 Yorum: 0

Acil Tıp Teknisyenleri Haftası

22-28 Mart Acil Tıp Teknisyenleri Haftası, Kızıltepe Özel Mesleki ve Teknik Anadolu Sağlık Meslek Lisesinde düzenlenen etkinlikle kutlandı

Acil Tıp Teknisyenleri Haftası

MARDİN (AA) - 22-28 Mart Acil Tıp Teknisyenleri Haftası, Kızıltepe Özel Mesleki ve Teknik Anadolu Sağlık Meslek Lisesinde düzenlenen etkinlikle kutlandı.

Etkinlikte konuşan Kızıltepe Kaymakamı Erdoğan Turan Ermiş, okullarda böyle etkinliklerin artması gerektiğini belirterek, okul idaresi ile öğretmenleri böyle bir program düzenledikleri için kutladı.

Mardin İl Sağlık Müdürü Mehmet Derviş de, topluma böyle duyarlı gençler kazandırmaya çalıştıkları için emeği geçen herkesi tebrik ederek teşekkür etti.

Şiirlerin okunduğu programda, Acil Tıp Teknisyenleri Öğrencileri yaşanabilecek trafik kazaları ile yemek yenildiği esnada boğaza tıkanan nesnenin nasıl çıkarılacağı ile ilgili uygulamalı tatbikat yaptı.

Programa, Kızıltepe İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Sabahattin Genç, veliler, öğretmen ve öğrenciler katıldı.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber