Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Asayiş 23 Haziran 2016 - 23:43 Yorum: 0

Acılı Anne Baba Çocuklarının Öldüğü Yolu Trafiğe Kapadı

Muğla'nın Bodrum ilçesinde evinin önünde trafik kazası geçirerek ölen minik yelkenci Ada Uz'un ailesi çocuklarını defnettikten sonra yolu trafiğe kapattı.

Acılı Anne Baba Çocuklarının Öldüğü Yolu Trafiğe Kapadı

Muğla'nın Bodrum ilçesinde evinin önünde trafik kazası geçirerek ölen minik yelkenci Ada Uz'un ailesi çocuklarını defnettikten sonra yolu trafiğe kapattı.

5 Haziran Pazar günü Bodrum Turgutreis Mahalleside evlerinin önündeki yoldan karşıya geçerken bir otomobilin çarpması sonucu ağır yaralanan 10 yaşındaki Ada Uz 17 gün verdiği yaşam savaşını kaybetmişti. Kazanın ardından yoğun bakım ünitesinde tedaviye alınan Ada Uz, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak vefat etmişti. Turgutreis Karabağlar mezarlığına defnedilen minik yelkencinin ailesi mezarlıktan çıktıktan sonra evlerinin önünde kaza geçiren çocukları için eylem yaptı. Ellerinde Ada'nın resimleri ile yolun ortasına oturan acılı anne, baba ve yakınları uzun bir süre yolu trafiğe kapatarak yetkililere çağrı yaptı. Alkışlarla protestolarını yaklaşık 2 saat sürdüren acılı ailenin yanına jandarma ekipleri gelerek yolu açmalarını istedi. Ada'nın annesi Oya Erol jandarma ekipleri ile konuşarak çocuğunun gözü önünde kaza geçirdiğini söyledi. Ada Uz'un nasıl kaza geçirdiğini anlatan acılı anne yolun biran önce yapılmasını istedi. Minik yelkencinin babası Ömer Uz yetkililerden bu yolu düzeltmelerinin sözü almadan ayrılmayacaklarını ifade ederek, "Bizim çocuğumuz bu yolda öldüğünü ve başka çocukların ölmemesi için yolda bir an önce tedbir alınması" dedi.

Bir süre daha eylem yapan aile karakol komutanıyla konuşarak yolun düzelmesi konusunda söz aldı. Daha sonra yoldan çekilen aile yolda düzenlemeler yapılmasa Ada'nın doğum günü olan 2 Temmuz'da büyük çaplı bir eylem yapacaklarını açıkladı.

Yol trafiğe açıldıktan sonra jandarma trafik ekipleri yolda uygulama yapmaya başladı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber