Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Asayiş 24 Ağustos 2017 - 12:58 Yorum: 0

Acılı anne ve baba:

Yalova'da, bir aracın çarpması neticesinde çocuklarını kaybeden çift, "Adalet istiyoruz" dedi.

Acılı anne ve baba:

Yalova'da, bir aracın çarpması neticesinde çocuklarını kaybeden çift, "Adalet istiyoruz" dedi.

Hacımehmet Ovası'nda 27 Nisan 2017 tarihinde meydana gelen trafik kazasında, Osman Yazıcı (21) adlı genç, kazanın olduğu yerden 15 metre ötede bir bahçede ölü olarak bulunmuştu. Araç sahibi H.K, mahkemeye sevk edildikten sonra tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılmıştı.

Oğulları ile kazayı yapan H.K. arasında önceden beri bir husumetin olduğunu dile getiren baba Rızvan Yazıcı, "Kaza sonrasında güvenlik kamera görüntülerini alarak yetkili bir firmaya hız tespiti yaptırdık. H.K, oğlumuza 144 kilometre hızla çarpıyor. Ayrıca H.K, ifadesinde, yolun karanlık olduğunu ve neye çarptıklarını görmediklerini dile getirmiş. Kazanın olduğu andaki kamera görüntülerinde yolun aydınlık olduğu görünüyor. Yani yol kenarında yürüyen birisinin görülememesi söz konusu dahi olamaz. Biz kasıtlı olarak oğlumuza çarptıklarını düşünüyoruz" diye konuştu.

Oğlunun olay yerinden 15 metre ötedeki bir evin bahçesinde ağaçlar arasında bulunduğunu hatırlatan Rızvan Yazıcı, "Oğlumun ölüm saati, savcılık tarafından gerek görülmeyerek istenmemiş. Oysa biz bunun dava açısından belirleyici bir önemi olduğunu düşünüyoruz. Zira oğlumuza çarpan şahıs onu ölüme terk etmiştir. Biz oğlumuzun ölüm saatinin belirlenmesini talep ediyoruz. Bir diğer detay ise, oğlumuzun ayakkabısı, cesedinin yaklaşık 10 metre ötesinde bulundu. Bu ayakkabıda da parmak izi tespiti yapılmadı" şeklinde konuştu.

Acılı anne ve baba:

Acılı anne ve baba:

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber