Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Türkiye 13 Mayıs 2016 - 21:13 Yorum: 0

Açılışta Yağmur Bastırdı, Protokol Üyeleri Çadıra Sığındı

Safranbolu Belediyesi tarafından 9 hizmet aracı için düzenlenen açılış töreninde aniden yağmur bastırınca AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet...

Açılışta Yağmur Bastırdı, Protokol Üyeleri Çadıra Sığındı

Safranbolu Belediyesi tarafından 9 hizmet aracı için düzenlenen açılış töreninde aniden yağmur bastırınca AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Şahin ve protokol üyeleri bir süre çadır altında bekledi.

Yaklaşık 10 dakika boyunca etkili olan şiddetli yağmur dolayısıyla tören alanındaki çadırın altına sığınan Şahin ve protokol üyeleri ıslanmamak için yoğun çaba sarf etti. Korumalar şemsiyelerle de önlem alırken, bazı vatandaşlar ise etkili olan rüzgardan dolayı çadırın uçmaması mücadele verdi. Etkili olan yağmurdan dolayı Safranbolu caddeleri de adeta derelere döndü.

Yağmurun durması ile kürsüye gelen AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Karabük Milletvekili Mehmet Ali Şahin, Safranbolu'da daha önce birçok açılış törenlerine katıldığını en sulusunun ise bu törenin olduğunu söyledi.

Şahin, 22 Mayıs'ta yapılacak AK Parti kongresi için "Kim ne derse desin nasıl yorum yaparsa yapsın, altında olağanüstü kelimesi var ama rutin bir iş" olduğunu belirterek, ülkenin hiçbir hizmeti aksamayacağını kaydetti.

Terörle mücadelelerinde en ufak geriye adım atmayacaklarını da belirten Şahin, "Terör örgütlerinin Türkiye'ye verdirmeye çalıştığı zararı, Türkiye'ye kabul ettirmeye çalıştıkları kafalarındaki düşüncelerin hedefine ulaşması mümkün değildir. Devletimiz güçlüdür. Milletimiz bilinçlidir. Güvenlik güçlerimiz bu ülkenin bir tek çakıl taşını kimseye vermeme konusunda azimli, kararlı ve yeminlidir. Terörle mücadelemize kapsamlı bir şekilde devam edeceğiz. Şehitlerde versek, gaziler de versek bunların kökünü kazıncaya kadar devam edeceğiz. Sizin karşınıza çıkıp da terörle mücadele ediyoruz, bizden yol, su, iş istemeyin demeyeceğiz. Bir taraftan terörle mücadeleye devam edeceğiz, bir taraftan da bu ülke insanının beklediği hizmetleri de hiç aksatmadan yerine getireceğiz. İşte böylesine bir kararlılık içerisindeyiz. Çünkü milletimiz bunu bekliyor" dedi.

Konuşmaların ardından Safranbolu Belediyesi araç parkına kazandırılan hizmet araçlarının kurdelesi, Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Şahin, Safranbolu Kaymakamı Murat Bulancak, Belediye Başkanı Necdet Aksoy, İl Genel Meclis Başkanı Ahmet Sözen ve AK Parti İl Başkanı Timurçin Saylar tarafından kesildi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber