Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 23 Ekim 2016 - 00:08 Yorum: 0

Acıpayam - Kelekçi’ye içme suyu projesi

Denizli Büyükşehir Belediyesi DESKİ, Acıpayam'ın Kelekçi Mahallesi'nde yaşayan vatandaşların sağlıklı ve nitelikli suya kavuşması için yeni bir proje...

Acıpayam - Kelekçi’ye içme suyu projesi

Denizli Büyükşehir Belediyesi DESKİ, Acıpayam'ın Kelekçi Mahallesi'nde yaşayan vatandaşların sağlıklı ve nitelikli suya kavuşması için yeni bir proje yapıyor.

Denizli Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (DESKİ) Genel Müdürlüğü, Acıpayam ilçesinin Kelekçi Mahallesi'nde, bölgedeki içme suyu ve kanalizasyon hatlarının günümüze uygun hale getirmek için yeni bir proje yapıyor. DESKİ, bu kapsamda bölgedeki 4 mevcut içme suyu kaynağını yeniledi, 1 adet içme suyu sondaj kuyusu ile 1 adet içme suyu deposu yapımını da tamamladı.

İçme suyu depolarının yanında bölgeye 13 bin metre içme suyu isale hattı döşeme çalışması başlatan DESKİ, bu projenin ise şu ana kadar 2 bin metrelik kısmını ise bitirdi. Bölgeye 30 bin metrelik atık su hattı döşenmesi işine başladı. Proje ile ayrıca bölgeye 1 adet paket arıtma tesisi kurulacak.

Denizli'nin 19 ilçesinde yürütülen alt yapı çalışmalarının asırlık ihtiyacı gidereceğini belirten Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, "Öyle projelere imza atıyoruz ki alt yapı çalışması tamamladığımız bölgelerde torunumuzun torunları alt yapı çalışması görmeyecek. Mahallemizin alt yapısını sil baştan yeniliyoruz. Şimdiden hayırlı ve uğurlu olsun" dedi.

Acıpayam - Kelekçi’ye içme suyu projesi

Acıpayam - Kelekçi’ye içme suyu projesi

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber