Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 12 Mart 2015 - 18:23 Yorum: 0

Acıpayam'da trafik kazası: 3 yaralı

CHP'de Acıpayam İlçe Kadın Kolları başkanlığı görevinde bulunan Uludağ ve Demirtaş ve yanlarındaki bir kişi, başsağlığı ziyaretinden dönüşte geçirdikleri kazada yaralandı

Acıpayam'da trafik kazası: 3 yaralı

DENİZLİ (AA) - Acıpayam ilçesinde meydana gelen trafik kazasında, önceki dönemlerde CHP Acıpayam Kadın Kolları başkanlığı görevinde bulunan Yıldız Uludağ ve Fatma Demirtaş ile yanlarındaki 1 kişi yaralandı. 

Acıpayam yönüne giden Yıldız Uludağ (56) yönetimindeki 20 Y 2813 plakalı otomobil, Alaattin Mahallesi'nde kontrolden çıkarak şarampole devrildi. 

Kazada, Uludağ ile beraberindeki Fatma Demirtaş (49) ve Süeda Alev (55) yaralandı. Acıpayam Devlet Hastanesi'ne kaldırılan yaralıların, hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi.

CHP Acıpayam örgütünde önceki dönemlerde kadın kolları başkanlığı görevinde bulunan Uludağ ve Demirtaş ile beraberlerindeki Alev'in, taziye ziyareti için gittikleri Alaattin Mahallesi'nden Acıpayam'a dönmekte oldukları öğrenildi. 

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber