Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 12 Ekim 2016 - 10:28 Yorum: 0

Adalar Belediye Başkanı Aksoy’dan Başkan Yiğit’e ziyaret

Balıkesir Adalar Belediye Başkanı Süleyman Aksoy, Yığılca Belediye Başkanı Muzaffer Yiğit'i ziyaret etti.

Adalar Belediye Başkanı Aksoy’dan Başkan Yiğit’e ziyaret

Balıkesir Adalar Belediye Başkanı Süleyman Aksoy, Yığılca Belediye Başkanı Muzaffer Yiğit'i ziyaret etti. Sonrasında iki başkan şehit annesi ve babasını ziyaret ederek taziyede bulundular.

Yığılca Belediye Başkanı Muzaffer Yiğit, Adalar Belediye Başkanı Süleyman Aksoy'u ağırladı. Sohbet ortamda geçen görüşmenin ardından iki başkan birlikte, ailesi Marmara Adalar da ikamet eden ve Hakkari'nin Şemdinli ilçesinde PKK'lı teröristlerce bomba yüklü araçla düzenlenen saldırıda şehit olan Jandarma Er Erkan Özdemir'in Aydınyayla Köyünde oturan anne-babasına taziye ziyaretinde bulundular.

Karşılarında başkanları gören anne baba duygulandılar ve hüzünlü bir sevinç yaşadılar. Her iki başkan da şehit ailesine gerek maddi gerekse manevi ne yapılabilecekse gerçekleşeceğine dair söz verdiler. Adalar Belediye Başkanı Süleyman Aksoy şehidin adına bir adet park ve bir adet çeşme sözü verdi.

Başkan Aksoy Yığılca Belediye Başkanı Muzaffer Yiğit'e de misafirperverliğinden ötürü de teşekkür etti. Yığılca'nın gerek doğası gerekse insanıyla mükemmelliğine her sözünde dikkati çeken Başkan Aksoy, gerçekleştirdiği ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Adalar Belediye Başkanı Aksoy’dan Başkan Yiğit’e ziyaret

Adalar Belediye Başkanı Aksoy’dan Başkan Yiğit’e ziyaret

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber