Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Siyaset 19 Ağustos 2017 - 19:13 Yorum: 0

Adalet Bakanı Abdulhamit Gül:

Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, "Ana muhalefetin Genel Başkanı Türkiye'nin ulusal meselelerinde ortak bir acıyı paylaşma konusunda özürlü bir siyaset izliyor"...

Adalet Bakanı Abdulhamit Gül:

Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, "Ana muhalefetin Genel Başkanı Türkiye'nin ulusal meselelerinde ortak bir acıyı paylaşma konusunda özürlü bir siyaset izliyor" dedi.

Adalet Bakanı Gül, Gaziantep'te katıldığı Şahinbey Belediyesi Mavikent Konutları 5. Etap Temel Atma Töreni'nde yaptığı konuşmada, bin 245 konutun temelini atılacağını söyledi. Yeni binalarda bin 245 ailenin huzur içerisinde yaşayacağını ifade eden Bakan Gül, Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu'na proje nedeniyle teşekkür etti.

Gül, 15 yıldır iktidarda olan AK Parti'nin belediyecilik ve hizmet anlayışını zirveye taşıdığını kaydederek, "AK Parti Belediyecilik anlamında millete hizmet etme anlayışını zirveye taşıdı. Bugün de bunun bir örneğini hep beraber yaşıyoruz. Hükümetimiz Türkiye'yi olarak da 15 yılda 3 kez büyüttük. Taş üstüne taş koyarak bu siyasi anlayışımızı daha da ileriye taşıyacağız. Elbette ülkemizin bu ilerleyişini durdurmak ve önüne engel koymak isteyenler var. Önce gezi olayları sonra Kobani ve en son da 15 Temmuz hain darbe girişimi oldu. Ama milletimizin birlik ve beraberliği ile hepsinin üstesinden geldik" dedi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu eleştiren Bakan Gül, "Ana muhalefetin Genel Başkanı, Türkiye'nin ulusal meselelerinde ortak bir şekilde acıyı paylaşma konusunda, özürlü bir siyaset izliyor. Bu gibi ulusal konularda bütün partiler eş tutum içerisinde olmalı. Türkiye'deki bütün terör örgütleri ile mücadelede hep birlikte mücadele etmek lazım" diye konuştu.

Türkiye'de yargıyı daha hızlı ve etkili bir hale getirmek için projelerin olduğunu belirten Bakan Gül, yargı reformuyla ilgili de çalışma yapıldığını hatırlattı.

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu da, konut projesiyle ilgili bilgiler vererek hayırlı olmasını diledi. Konuşmaların ardından Mavikent konutlarının 5. etabı için temel atıldı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber