Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Güncel 27 Mart 2015 - 14:03 Yorum: 0

"Adalet ve Temiz Futbol" sloganıyla Ankara'ya yürüyor

AMASYA (AA) - Trabzon'dan yola çıkan, "Adalet ve Temiz Futbol" sloganı ile Ankara'ya yürüyen Trabzonspor taraftarı Muhammet Çelik, Gümüşhacıköy ilçesine ulaştı.Bordo-mavili taraftar Muhammet...

'Adalet ve Temiz Futbol' sloganıyla Ankara'ya yürüyor

AMASYA (AA) - Trabzon'dan yola çıkan, "Adalet ve Temiz Futbol" sloganı ile Ankara'ya yürüyen Trabzonspor taraftarı Muhammet Çelik, Gümüşhacıköy ilçesine ulaştı.

Bordo-mavili taraftar Muhammet Çelik, 2010- 2011 sezonundaki lig şampiyonluğu kupasının Trabzonspor'a verilmemesine tepki amacıyla "Adalet ve Temiz Futbol" sloganıyla Trabzon'dan başlattığı yürüyüşü Ankara'ya kadar sürdürmek istiyor.

Trabzon’un Tonya ilçesinden 13 Mart’ta yürüyerek yola çıkan Çelik, 13 günde Gümüşhacıköy’e ulaştığını belirtti.

Çelik, 10 gün sonra Ankara'da olmayı planladığını aktararak, "Kupamız verildikten sonra inanıyorum ki eski günlere döneceğiz. Ankara'da geniş katılımlı taraftar topluluğuyla kupamızı isteyeceğiz" diye konuştu.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber