Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Magazin 28 Eylül 2016 - 10:43 Yorum: 0

Adam Olacak Çocuk, MaviBahçe’de

Şarkıcı ve DJ Doğukan Manço ile 7'den 77'ye Adam Olacak Çocuk Yarışması'nı İzmir'de düzenledi.

Adam Olacak Çocuk, MaviBahçe’de

Şarkıcı ve DJ Doğukan Manço ile 7'den 77'ye Adam Olacak Çocuk Yarışması'nı İzmir'de düzenledi. Manço, babasının başlattığı yarışmayı televizyona taşımayı düşündüklerini söyledi.

Usta sanatçı Barış Manço'nun oğlu Doğukan Manço, yıllar önce babasının başlattığı "7'den 77'ye Adam Olacak Çocuk" programını İzmir MaviBahçe Yaşam Merkezi'nde canlı olarak gerçekleştirdi.

Öğütler verdi

İzmir MaviBahçe Yaşam Merkezi'nde gerçekleşen, miniklerin ve ailelerin büyük ilgi gösterdiği etkinlikte Doğukan Manço çocuklara, "Arabada emniyet kemerini takıyor musun', "Evde anne ve babana yardım ediyor musun', "Piknikte çöpleri ne yapıyorsun" gibi öğretici sorular yöneltti. Yarışmaya katılan minikler, soruları birbirinden güzel yanıtlar verdi. Etkinlik süresince Manço, çocukların söylediği şarkılara eşlik etti. Sempatik şarkıcı Manço, çocukları hem eğlendirdi hem de onlara öğütler verdi.

"Gurur verici bir şey"

Program sonunda fotoğraf çektirmek isteyen küçük hayranlarını kırmayan Manço, "Sevgili babam Barış Manço'nun bu nesle akmış olması çok gurur verici bir şey. Onun şarkıları ve öğretilerinin Türkiye'de hala önemli bir yerde olduğunu düşünüyorum. Bu projeyi televizyonda hayata geçirmeye çalışıyoruz" dedi.

Adam Olacak Çocuk, MaviBahçe’de

Adam Olacak Çocuk, MaviBahçe’de

Adam Olacak Çocuk, MaviBahçe’de

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber