Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Ekonomi 23 Mart 2018 - 16:38 Yorum: 0

’A’dan Z’ye Dış Ticaret Eğitim Programı’ sertifika töreniyle sona erecek

Akdeniz İhracatçı Birlikleri tarafından Antakya İrtibat Bürosunda düzenlenen ve 24 Şubat 2018 tarihinde başlayan "A'dan Z'ye Dış Ticaret Eğitim Programı',...

’A’dan Z’ye Dış Ticaret Eğitim Programı’ sertifika töreniyle sona erecek

Akdeniz İhracatçı Birlikleri tarafından Antakya İrtibat Bürosunda düzenlenen ve 24 Şubat 2018 tarihinde başlayan "A'dan Z'ye Dış Ticaret Eğitim Programı', katılımcıların sertifikalarını alacağı törenle sona erecek.

Akdeniz İhracatçı Birlikleri'nden yapılan açıklamaya göre, dış ticaretle ilgili tüm konuların sekiz profesyonel eğitmen tarafından anlatıldığı ve 60 saatlik bir eğitim diliminde pazar günü tamamlanacak program, Akdeniz Yaş Meyve Sebze İhracatçıları Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Ali Kavak'ın katılımcılara sertifikalarını vereceği törenle son bulacak.

Çoğunluğu Antakya'da yerleşik firmaların dış ticaret ile ilgili bölümlerinin çalışan ve yöneticileri olan 35 kursiyer, beş hafta süresince "dış ticarette ödeme ve teslim şekilleri', "ihracatta kullanılan belgeler', "ihracat-ithalat mevzuatı ve uygulamaları, ithalatta maliyetlendirme', "gümrük rejimleri', "serbest dolaşım', "antrepo', "geçici ithalat', "dış ticarette anlaşmazlıkların çözümü ve uluslararası tahkim, "ihracatın finansmanında Eximbank kredileri', "lojistik', "nakliye ve tedarik zinciri yönetimi', "ihracatta on-line pazarlama', "elektronik ticarete yönelik devlet destekleri', "ihracatta devlet destekleri', "dahilde işleme rejimi" ve "dış ticarette pazarlama ve fiyatlandırma" konularında detaylı eğitim aldı.

AKİB Başkanı Ali Kavak, "Çok değerli hocaların bilgilerini paylaştığı, emeği ve maliyeti çok kıymetli bir eğitim hizmetini Antakya'daki firmalarımıza vermenin mutluluğunu yaşıyorum. Bu hizmetlerin Antakya'mıza ve ülkemize ekonomik güç olarak, ihracat olarak döneceğini biliyorum. Firmalarımıza vereceğimiz bu tür hizmetler önümüzdeki dönemde de devam edecek" dedi.

Katılımcıların, 25 Mart Pazar günü saat 15.00'de AKİB Antakya İrtibat Bürosunda düzenlenecek törenle sertifikalarını alacakları bildirildi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber