Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 19 Eylül 2016 - 14:38 Yorum: 0

Adana Adliyesi’nde mesainin ilk günü bayramlaşma

Adana Adliyesi'nde Kurban Bayramı dolayısıyla 9 günlük tatilin ardından mesainin ilk günü düzenlenen bayramlaşma töreninde, yargı mensupları ile çalışanlar...

Adana Adliyesi’nde mesainin ilk günü bayramlaşma

Adana Adliyesi'nde Kurban Bayramı dolayısıyla 9 günlük tatilin ardından mesainin ilk günü düzenlenen bayramlaşma töreninde, yargı mensupları ile çalışanlar birbirlerinin bayramını kutladı.

Adana Cumhuriyet Başsavcısı Ali Yeldan ile Adana Adli Yargı Adalet Komisyonu Başkanı Ramazan Yılmaz'ın ev sahipliğindeki bayramlaşma töreni, adliye ana hizmet binasında bulunan Ön Büro ve Danışma Masası'nda gerçekleşti. Adana Adliyesi'nde görev yapan Cumhuriyet Başsavcı Vekilleri, hakimler, Cumhuriyet savcıları, müdürler ve personelin katıldığı bayramlaşma samimi bir havada gerçekleşti. 9 günlük uzun bayram tatilinin ardından yeniden bir araya gelen yargı mensupları, birbirlerinin bayramını kutlayıp güzel temennilerde bulunurken, bol bol sohbet etti.

Etkinliğe Hakimler ve Savcılar Yüksek Kurulu'nun kararnamesi ile Adana Adliyesi'ne yeni atanan ve başka adliyelere tayini çıkan hakim ve Cumhuriyet savcıları da katıldı. Yeni atanan yargı mensupları, Adana Adliyesi'nde görev yapan meslektaşlarıyla tanışma fırsatı bulurken, tayini çıkanlar ise vedalaştı. Adana Cumhuriyet Başsavcısı Ali Yeldan, nöbetçi yargı mensubu ve çalışanlarının bayram süresi boyunca görev yaptığını belirterek, "Yeni adli yılla birlikte yoğun bir çalışma temposu içine girdik. Adaleti sağlamak, vatandaşlarımızın hak ve hukukunu korumak için var gücümüzle yine çalışacağız. Bu vesileyle ülkemizin huzur ve mutluluğuna vesile olması dileklerimle, tüm İslam aleminin geçmiş Kurban Bayramı'nı kutluyor, hayırlar getirmesini diliyorum" dedi.

Adana Adliyesi’nde mesainin ilk günü bayramlaşma

Adana Adliyesi’nde mesainin ilk günü bayramlaşma

Adana Adliyesi’nde mesainin ilk günü bayramlaşma

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber