Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Spor 09 Mart 2015 - 13:53 Yorum: 0

Adana ASKİ Spor Asbaşkanı Sözlü:

"Sporcularımızın yakaladığı kazanma isteği ve pozitif enerji her hafta yükselerek devam ediyor"

Adana ASKİ Spor Asbaşkanı Sözlü:

ADANA (AA) - Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi takımlarından Adana ASKİ Spor'un asbaşkanı Sedat Sözlü, sporcularının yakaladığı kazanma isteği ve pozitif enerjinin her hafta yükselerek devam ettiğini belirtti.

Sözlü, yaptığı yazılı açıklamada, hafta sonu ağırladıkları Samsun Canik Belediyesi'ni 70-58 yenerek ligdeki istikrarlı yükselişlerini sürdürdüklerini ifade etti.

Galibiyet serisini devam ettirmenin sevincini yaşadıklarını bildiren Sözlü, şunları kaydetti:

"Kazanmaya devam ettiğimiz için mutluyuz. Sporcularımızın yakaladığı kazanma isteği ve pozitif enerji her hafta yükselerek devam ediyor. Bunun yanında Adanalı basketbolseverlerin salonu doldurarak bizlere verdiği destek de eklenince başarı kaçınılmaz oluyor. Samsun Canik Belediyesi maçını kazanmak bizim için önemliydi ve sonunda kazanan taraf olduk. Bu güzel galibiyet için sporcularımıza ve teknik ekibe teşekkür ediyorum."

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber