Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Spor 05 Mart 2015 - 14:38 Yorum: 0

Adana ASKİ'de, Samsun Canik Belediyesi maçı hazırlıkları

ADANA (AA) - Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi (TKBL) takımlarından Adana ASKİ Spor, hafta sonu oynayacağı Samsun Canik Belediyesi maçı hazırlıklarını sürdürdü.Kulüpten yapılan açıklamada görüşlerine...

Adana ASKİ'de, Samsun Canik Belediyesi maçı hazırlıkları

ADANA (AA) - Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi (TKBL) takımlarından Adana ASKİ Spor, hafta sonu oynayacağı Samsun Canik Belediyesi maçı hazırlıklarını sürdürdü.

Kulüpten yapılan açıklamada görüşlerine yer verilen Adana ASKİ Spor Kulübü Basketbol Şube Sorumlusu Ercan Afşar, Samsun Canik Belediyesi maçı için oyuncularının çalışmalarına Baş  Antrenör Kaan Artun yönetiminde devam ettiklerini belirtti.

Geçen hafta çıktıkları iki maçı da kazanarak haftayı kayıpsız kapattıklarını aktaran Afşar, ''Sıkıştırılmış haftalarda mağlubiyet almadan maç yapmak önemli bir olay. Bu hafta ise ilk devre mağlup olduğumuz Samsun Canik Belediyesi'ni ağırlayacağız. Sıralamadaki yerimiz açısından bu maçtan galip ayrılmak çok önemli. Bu yüzden hafta sonu oynayacağımız maçta Adanalı basketbolseverlerin Menderes Spor Salonu'nu doldurmalarını bekliyoruz'' şeklinde konuştu.

Adana ASKİ Spor - Samsun Canik Belediyesi karşılaşması, Cumartesi saat 16.00'da Menderes spor salonunda oynanacak.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber