Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 21 Ağustos 2016 - 10:13 Yorum: 0

Adana ASKİ’den "Zor Değil, Ben Bıraktım" kampanyası

Adana Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (ASKİ) İş Sağlığı ve Güvenliği Sağlık İşleri Şube Müdürlüğü'nce "Zor Değil, Ben Bıraktım"...

Adana ASKİ’den 'Zor Değil, Ben Bıraktım' kampanyası

Adana Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (ASKİ) İş Sağlığı ve Güvenliği Sağlık İşleri Şube Müdürlüğü'nce "Zor Değil, Ben Bıraktım" sloganıyla sigara bırakma kampanyası başlatıldı.

ASKİ Genel Müdürü Rahmi Pekar'ın da destek vermesiyle büyüyen kampanya kapsamında personele ASKİ Bayraklı Toplantı Salonu'nda eğitim verildi. Yeşilay Derneği Başkanı Mehmet Aslanbaba'nın katılımıyla gerçekleştirilen eğitimde kurum çalışanlarına "Sigara ve Madde Bağımlılığı" konulu sunum yapıldı.

Zehirli gaz içeren çalışma ortamlarında görev yapan kişilerin sigara içtiği takdirde o gazlardan daha çok zarar göreceğini ve akciğerlerindeki tahribatın artacağını belirten Aslanbaba, ASKİ personellerinin özellikle bu konuda daha hassas olmaları gerektiğinin altını çizdi.

Eğitimin ardından, İş Sağlığı ve Güvenliği Sağlık İşleri Şube Müdürlüğü çalışanlarının katkıları sayesinde sigarayı bırakan personellere, şube müdürü Mustafa Celalettin Akpınar tarafından çeşitli hediyeler takdim edildi.

Adana ASKİ’den "Zor Değil, Ben Bıraktım" kampanyası

Adana ASKİ’den "Zor Değil, Ben Bıraktım" kampanyası

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber