Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 07 Ekim 2016 - 14:28 Yorum: 0

Adana Bölge Ziraat Okulu mezunları 50 yıl sonra buluştu

İl Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü'nün tarihi hizmet binasında uzun yıllar eğitim veren Ziraat Mektebi ve Bölge Ziraat Okulu'nun 1966 mezunları...

Adana Bölge Ziraat Okulu mezunları 50 yıl sonra buluştu

İl Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü'nün tarihi hizmet binasında uzun yıllar eğitim veren Ziraat Mektebi ve Bölge Ziraat Okulu'nun 1966 mezunları 50 yıl sonra buluştu.

Yarım asır sonra mezun oldukları okulu aileleriyle ziyaret eden eski mezunlar yıllar sonra bir araya gelmenin mutluluğu ile sohbet edip hasret giderdiler.

Mezunlarla bir araya gelen İl Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürü Muhammet Ali Tekin, uzun yıllar Ziraat Mektebi ve Bölge Ziraat Okulu adı ile hizmet veren okulun geçen süre içerisinde ülke tarımına büyük katkılar sağlayan önemli bir eğitim kurumu olduğunu söyledi. Tekin, "Bugün ise çok anlamlı bir gün yaşıyoruz. Geçmişte okul olarak kullanılan içinde bulunduğumuz tarihi hizmet binamızdan yarım asır önce mezun olan değerli ağabeyler ve aileleri bize sürpriz bir ziyaret gerçekleştirdi. Bu ziyaretten son derece mutlu olduk. Kendilerine bundan sonraki hayatlarında aileleri ile birlikte sağlık ve huzurlu bir hayat diliyorum" dedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber