Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Güncel 16 Nisan 2014 - 15:48 Yorum: 0

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Sözlü'den Vali Coş'a ziyaret

Coş: "Olumlu, hayırlı, verimli, güzel olan her işe destek vermeye, yardımcı olmaya devam edeceğiz"

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Sözlü'den Vali Coş'a ziyaret

ADANA (AA) - Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü ve Belediye Meclisi Başkan Vekili Salih Gökçe, Vali Hüseyin Avni Coş'u ziyaret etti.

Coş, ziyarette, Sözlü ve beraberindekileri tebrik ederek, vatandaşlara hizmet yolunda başarılı olmalarını diledi.

Sözlü'nün, teslim aldığı hizmet bayrağını yukarıya taşımasını temenni eden Coş, şunları söyledi:

"Olumlu, hayırlı, verimli, güzel olan her işe destek vermeye, yardımcı olmaya devam edeceğiz. Başkanın ve değerli çalışma arkadaşlarının güzel hizmetler vermesini bekliyoruz. Bu konuda valilik olarak da devletin Adana'daki bütün kurum ve kuruluşlarıyla yerel yönetimlerimizle halka hizmeti Hakk'a hizmet bilerek, bu anlayışla çalışacağız. Meclis üyelerimiz ve Büyükşehir Belediye Başkanımız göreve başladı, hayırlı uğurlu olsun, başarılar diliyorum."

Sözlü de belediye başkanlarının, göreve seçimle de gelse kamunun parçası olduğunu vurgulayarak, "Bu bütünlüğü devam ettirmek ya da sağlamlaştırmak noktasında, Adana'da kamunun en büyük temsilcisi sizsiniz. Yeni dönemde sizinle Adana'da güzel hizmetler yapmak istiyoruz. Desteğinizi talep ediyoruz, bizim de sizin talebiniz, emriniz olursa Adana'ya katkı koymak, hizmet etmek noktasında hazır olduğumuzu bilmenizi istiyoruz" diye konuştu.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber