Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Spor 19 Eylül 2016 - 16:08 Yorum: 0

Adana Büyükşehir Belediyesi Basketbol Turnuvası

Menderes Spor Salonu'nda oynanan turnuvanın ilk maçında Bilyoner.com Kadınlar Baskerbol Ligi ekiplerinden Adana ASKİ ile MBK Doğuş Hastanesi karşı karşıya...

Adana Büyükşehir Belediyesi Basketbol Turnuvası

71 yendi.

Menderes Spor Salonu'nda oynanan turnuvanın ilk maçında Bilyoner.com Kadınlar Baskerbol Ligi ekiplerinden Adana ASKİ ile MBK Doğuş Hastanesi karşı karşıya geldi. İlk periyodu 27-12 önde kapatan Adana ASKİ, ikinci çeyrekte de üstünlüğünü koruyarak soyunma odasına 45-31 önde gitti. Maçın 3. çeyreğinde iyi oynunu koruyan Adana ASKİ, son periyoda da 60-47 üstün girdi. Son çeyrekte Adana ASKİ oyundan düşerken, Mersin temsilcisi farkı 1 sayıya indirdi. Mersin temsilcisi son saniyelerde yakaladığı atakları değerlendiremeyince Adana ASKİ karşılaşmadan 72-71 galip ayrıldı.

Adana ASKİ'den Kübra Erat, 20 sayı ile karşılaşmanın en skorer oyuncusu oldu. Erat'ı 19 sayı ile MBK Doğuş Hastanesi'nden Olesia Malashenko takip etti.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber