Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Ekonomi 15 Kasım 2018 - 15:23 Yorum: 0

Adana Büyükşehir’de 2 bin lira maaş promosyonu

Adana Büyükşehir Belediyesi'nde çalışan memur, sözleşmeli personel ve daimi işçilerin önümüzdeki 3 yıl boyunca maaşlarının ödeneceği bankadan...

Adana Büyükşehir’de 2 bin lira maaş promosyonu

Adana Büyükşehir Belediyesi'nde çalışan memur, sözleşmeli personel ve daimi işçilerin önümüzdeki 3 yıl boyunca maaşlarının ödeneceği bankadan 2'şer bin lira promosyon alacağı, ödemelerin 16 Kasım'da tek seferde gerçekleştirileceği belirtildi.

Adana Büyükşehir Belediyesi, memur, sözleşmeli personel ve daimi işçi olmak üzere toplam 2 bin 626 personelin maaşlarının ödeneceği bankayı belirlemek üzere promosyon ihalesi gerçekleştirildi. Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü ile banka yetkilileri arasında protokol imzalandı.

Memur, sözleşmeli personel ve daimi işçilerin önümüzdeki 3 yıl boyunca maaşlarını dağıtmayı üstlenen bankanın 2'şer bin lira promosyon ödeyeceği bildirildi.

Promosyon ödemelerinin 16 Kasım 2018 günü tek seferde memur, sözleşmeli personel ve daimi işçilerin hesaplarına yansıtılacağı duyuruldu.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber