Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Spor 11 Mart 2015 - 17:18 Yorum: 0

Adana Demirspor Basın Sözcüsü Tamer:

"Antalyaspor deplasmanından iyi sonuçla dönmek istiyoruz"

Adana Demirspor Basın Sözcüsü Tamer:

ADANA (AA) - PTT 1. Lig takımlarından Adana Demirspor'un basın sözcüsü Tamer Gülcan, Antalyaspor deplasmanından iyi sonuçla dönmek istediklerini bildirdi.

Gülcan, kulüp tesislerinde düzenlediği toplantıda, sezon başında yakaladıkları birlik ve beraberlik ortamını koruduklarını ifade ederek, takımın, başarılarıyla öne çıktığını söyledi.

Puan sıralamasında, büyük bütçelerle kurulan bazı takımların üzerinde olduklarını anlatan Gülcan, başarıyı artırmak için gayret gösterdiklerini kaydetti.

Gülcan, geçen hafta Adanaspor karşısında önemli 3 puan aldıklarını anımsatarak, "Şu an Antalyaspor maçına hazırlanıyoruz. Antalyaspor maçı bizim için çok önemli. Teknik direktörümüz Ünal Karaman nezaretinde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Antalyaspor maçından puan ya da puanlarla dönmek bizi daha da rahatlatacak. Antalyaspor deplasmanından iyi bir sonuçla dönmek istiyoruz" dedi.

Kulüp başkan vekili Ümit Onatça da kulübe gelir sağlamak amacıyla başlatılan "1940 Kişiden Biri de Siz Olun Projesi" kapsamında, içerisinde lisanslı ürünlerin bulunduğu paketlerin satışının sürdüğünü belirterek, destek verenlere teşekkür etti.

Onatça, kulübün mali yapısı hakkında da bilgi verdi.

Takım kaptanı Yiğitcan Erdoğan da takımdaki birlik ve beraberliğin üst seviyede olduğunu aktararak, "Takımda çok yüksek bir inanç var. Mutlu günlere kavuşacağımıza inanıyoruz. Önümüzde 11 hafta var, kazanılmış bir şey yok ancak puan açısından avantaj elimizde. Avantajımızı kaybetmeden yolumuza devam edeceğiz" diye konuştu.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber