Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Spor 22 Haziran 2017 - 02:23 Yorum: 0

Adana Demirspor Kulübü Başkanı Mehmet Gökoğlu:

Adana Demirspor spor camiasına verdiği iftar yemeğinde, konuşan Kulüp Başkanı Mehmet Gökoğlu, "Eğer elinizde yetenekli gençler varsa lütfen beni arayın,...

Adana Demirspor Kulübü Başkanı Mehmet Gökoğlu:

Adana Demirspor spor camiasına verdiği iftar yemeğinde, konuşan Kulüp Başkanı Mehmet Gökoğlu, "Eğer elinizde yetenekli gençler varsa lütfen beni arayın, lütfen arayın ki ben o çocuklara sahip çıkayım" dedi.

Adana Demirspor Aytaç Durak Tesislerinde spor camiasına verilen iftar yemeğine, Adana Büyükşehir Başkanı Hüseyin Sözlü, Eski Adana Demirspor Başkanı Sedat Sözlü, Adana Demirspor yöneticileri, amatör kulüp teknik direktörleri ve gazeteciler katıldı. Program ilahi dinletisi ile başladı daha sonra Kur'an-ı Kerim Tilavetiyle devam etti. Ezanın okunmasıyla oruçlar açıldı.

İftarın ardından konuşma yapan Adana Demirspor Başkanı Mehmet Gökoğlu, Türkiye'de bulunan amatör kulüplerinin, Adana Demirspor kulübünün alt yapısı olduğunu belirtti. Gökoğlu," Adana Demirspor olarak veya diğer kulüpler olarak, bütün amatör kulüpler Adana Demirspor kulübünün altyapısıdır. Yani 100 tane kulübümüz varsa bu çocuklar Adana Demirspor kulübünün alt yapısıdır. Ben şunu söylüyorum, söz veriyorum; eğer elinizde yetenekli gençler varsa lütfen beni arayın, lütfen arayın ki ben o çocuklara sahip çıkayım" dedi.

Daha sonra Gökoğlu şöyle devam etti;

"Mesela geçtiğimiz 10 günlük süreçte, Gençlerbirliği'den iki tane futbolcumuzu Demirspor kulübü alt yapısına kazandırdık. Bu iki çocuğumuzu 1 Temmuzda başlayacak A Takım kampına götürüyoruz. Bunun gibi gençleri muhakkak kazandırmamız lazım. Devamlı dışarıdan profesyonel futbolcular alarak, aşırı derecede paralar veriyoruz. Bu borçların oluşmasındaki en büyük sebep budur. Evlatlarımıza sahip çıkmak zorundayız" ifadelerini kullandı.

Adana Demirspor Kulübü Başkanı Mehmet Gökoğlu:

Adana Demirspor Kulübü Başkanı Mehmet Gökoğlu:

Adana Demirspor Kulübü Başkanı Mehmet Gökoğlu:

Adana Demirspor Kulübü Başkanı Mehmet Gökoğlu:

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber