Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Spor 20 Eylül 2014 - 14:28 Yorum: 0

Adana Demirspor'da Albimo Alanyaspor maçı hazırlıkları

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Sözlü, takımın antrenmanını izledi

Adana Demirspor'da Albimo Alanyaspor maçı hazırlıkları

ADANA (AA) - Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, PTT 1. Lig takımlarından Adana Demirspor'un antrenmanını izledi.

Kulübün internet sitesinde yer alan açıklamaya göre, Sözlü, ligin 3. haftasında 5 Ocak Fatih Terim Stadı'nda oynanacak Adana Demirspor-Albimo Alanyaspor maçı hazırlıklarını sürdüren mavi-lacivertli ekibin antrenmanını izledi.

Sözlü'yü tesislerde, Kulüp Başkanı Selahattin Aydoğdu, 2. Başkan Ümit Onatça, Sportif Direktör Samet Aybaba, Teknik Direktör Ünal Karaman ve Genel Menajer Emir Şiranlı karşıladı.

Antrenmanda futbolcularla sohbet eden Sözlü, şunları kaydetti:

"Sizlerin başarısı, Adana için çok önemli. Birlik ve beraberliğinizin en üst seviyede olduğunu duymak, görmek bizleri gururlandırıyor. Gerek kulüp yönetimi gerekse teknik yönetim, ulu çınarımızın başarısı için büyük mücadele veriyor. Bu güçlü futbolcu kadrosunun yıllardır özlemle beklenen başarıya imza atacağından hiç şüphemiz yok. Ben her anlamda Adana Demirspor'un yanında ve destekçisi olacağım. Giresunspor deplasmanından 3 puan getirip, bizleri sevindirdiğiniz için çok teşekkür ediyorum. Aynı başarıyı pazar günü de Albimo Alanyaspor karşısında tekrarlamanızı bekliyorum."

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber