Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Spor 05 Mart 2015 - 18:38 Yorum: 0

Adana Demirspor'da derbi hazırlıkları

Adana Demirspor Kulübü motivasyonu artırmak amacıyla teknik heyet ve futbolcular için mangal partisi düzenledi

Adana Demirspor'da derbi hazırlıkları

ADANA (AA) - PTT 1. Lig takımlarından Adana Demirspor, motivasyonu artırmak amacıyla teknik heyet ve futbolcular için mangal partisi düzenledi

Adana Demirsporlu teknik heyet ve futbolcular mangal partisinde bir araya geldi.

Adana Demirspor Basın Sözcüsü Tamer Gülcan, Aytaç Durak Tesisleri'nde düzenlenen etkinlikle, hafta sonu karşılaşacakları Adanaspor derbisi öncesi motivasyonu arttırmak amacıyla toplandıklarını söyledi.

Adana Demirspor'un büyük bir aile olduğunu ifade eden Gülcan, ''Biz aileyiz, önemli olan bu ailenin birlikte olduğunda başarabileceği şeyleri görmek. İnşallah bu motivasyonla pazar günkü maçımızı galibiyetle noktalarız'' dedi.

Mangal partisine yönetim kurulu üyeleri, teknik direktör Ünal Karaman, sportif direktör Samet Aybaba, futbolcular ve basın mensupları katıldı.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber