Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Spor 22 Aralık 2014 - 14:43 Yorum: 0

Adana Demirspor'da kalıcı gelir çalışmaları

Mavi-lacivertli takım, kulüp ürünlerinin tasarımı, üretimi ve satışıyla ilgili firmayla lisans anlaşması imzaladı

Adana Demirspor'da kalıcı gelir çalışmaları

ADANA (AA) - PTT 1. Lig takımlarından Adana Demirspor, kulüp ürünlerinin tasarımı, üretimi ve satışıyla ilgili lisans anlaşması imzaladığı bildirildi.

Kulüpten yapılan yazılı açıklamaya göre, Adana Demirspor Başkanı Selahattin Aydoğdu ve yönetim kurulu üyeleri, kulüp tesislerinde, Matrak Tekstil Genel Müdürü Ahmet Tunahan Kıvırcık ile 4 yıllık lisans sözleşmesi imzaladı.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Aydoğdu, lisanslı ürün sektöründe uluslararası tecrübesi bulanan Adana merkezli şirketi tercih ettiklerini, taraftarlara farklı ürünler sunacaklarını belirtti.

Adana Demirspor Başkan Vekili ve reklam sponsorluk sorumlusu Ümit Onatça da başarılı bir projelere imza attıklarını vurgulayarak, "Bunlardan ilki olan Adana Demir Store mağazalarının açılışı ile ilgili atılan bu imzanın diğer projelerimizin de önünü açacağına ve Adana Demirspor markasına ekstra değer katacağına inanıyoruz. Lisanslı ürünlerimizle dört büyükler gibi gelir kaynağına sahip olacağız. Kalıcı gelir kaynağı sağlama yönündeki projelerimize devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.

Matrak Tekstil Genel Müdürü Ahmet Tunahan Kıvırcık da Adana Demirspor'a hizmet vermekten onur duyduklarını bildirerek, bu vesileyle kente yeni bir heyecan ve sinerji katacaklarına inandıklarını belirtti.

Kulübün başarısı herkese görev düştüğüne dikkati çeken Kıvırcık, Adana'da her eve bir Adana Demirspor ürünü vermeyi amaçladıklarını kaydetti.

Kulübün, lisanslı ürün için bir alışveriş merkezi ve 5 Ocak Fatih Terim Stadı altında satış noktası açacağı, taraftarın, internet üzerinden de ürün alabilmesine yönelik çalışma yapacağı bildirildi.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber