Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Spor 12 Ekim 2016 - 11:28 Yorum: 0

Adana Demirspor’da Manisaspor hazırlıkları

TFF 1. Lig takımlarından Adana Demirspor, pazar günü deplasmanda oynayacağı Manisaspor maçında 3 puan hedefliyor.

Adana Demirspor’da Manisaspor hazırlıkları

TFF 1. Lig takımlarından Adana Demirspor, pazar günü deplasmanda oynayacağı Manisaspor maçında 3 puan hedefliyor.

Aytaç Durak Tesisleri'nde, Teknik Direktör Engin İpekoğlu yönetiminde çalışan mavi-lacivertliler, düz koşu ile başlayan antrenmanı, ısınma hareketleri ve rejenerasyon çalışmaları ile sürdürdü. Antrenman öncesinde Emrullah Şalk ve Serkan Yanık basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

"Çıkışa geçip taraftarı sevindireceğiz"

Takım kaptanlarından Emrullah Şalk, kazanma zamanlarının artık geldiğini, Manisaspor maçının bu anlamda bir dönüm noktası olduğunu söyledi. Şalk, "Bazı takımların kazanma zamanları vardır bizim de kazanma zamanımızın artık geldiğini düşünüyorum. En son ikinci hafta Denizlispor'u yenmiştik. O da 3 puanımızın silinmesinden dolayı güme gitti. Yeniden Engin hocayla bir çıkışa geçip insanları sevindireceğiz" dedi.

"Takım olarak moral bozuklukları var"

Takımda moral bozukluğu olduğunu söyleyen Şalk, "Ama artık hocayla beraber, futbolcu, yönetim, basın ve taraftar olarak sıfırdan başlayacağız. Takım arasında arkadaşlık iyi durumda. Ama benim futbol görüşüm der ki sabaha kadar iyi olun saha da arkadaşınızın yerine bir şey yapmadığınız sürece gerçek dostluk ortaya çıkmaz. Bizim saha üstündeki arkadaşlığımızı geliştirmemiz lazım" diye konuştu.

Serkan Yanık: "Demirspor'u hak ettiği yere getireceğiz"

Adana Demirspor'un başarılı oyuncularından Serkan Yanık da, "Engin hocayla inşallah bu hafta Manisaspor'u yenip çıkışa geçmek istiyoruz. Bu camianın çok büyük beklentileri var. Bu hafta artık galibiyet alıp Adana Demirspor'u hak ettiği yere getirmemiz gerekiyor" ifadelerini kullandı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber