Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Spor 25 Ocak 2015 - 12:58 Yorum: 0

Adana Demirspor'da yenilmezlik serisi

"Mavi şimşekler", ligde son 5 maçın birini beraberlik, 4'ünü galibiyetle tamamladı. Deplasmanda 5'inci galibiyetini alan Adana temsilcisi, ilk kez ikincilik koltuğuna yerleşti

Adana Demirspor'da yenilmezlik serisi

ADANA (AA) - PTT 1. Lig takımlarından Adana Demirspor, 5 haftadır yenilmiyor.

Ligin 12. haftasında deplasmanda Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'a 1-0 mağlup olan Adana ekibi, oynadığı son 5 maçta rakiplerine yenilmedi. Ligde 13. haftada sahasında Manisporspor ile 1-1 berabere kalan "Mavi şimşekler", deplasmanda oynadığı Samsunspor ve sahasındaki Osmanlıspor maçlarını 1-0, Bucaspor maçını ise 2-0 kazandı.

Son maçında deplasmanda Atınordu'yu 3-1 yenmeyi başaran Adana ekibi, deplasmanda galip geldiği Giresunspor, Boluspor, Şanlıurfaspor ve Samsunspor maçlarının ardından ligde 5. deplasman galibiyetine ulaştı. 

Mavi lacivertli takım, bu performansıyla son 5 haftada 13 puan toplayarak 33 puanla ilk kez ikincilik koltuğuna yerleşti. 

Adana Demirspor Basın Sözcüsü Tamer Gülcan, AA muhabirine, kendileri için çok önemli olan Altınordu maçına takımın çok iyi hazırlandığını, iki takımın da üst düzey mücadele ettiği maçtan galip ayrılmalarının kendilerini mutlu ettiğini söyledi.

Ligde ilk kez ikincilik koltuğuna oturduklarını aktaran Gülcan, "Bizi bundan sonra daha yoğun günler bekliyor. Çünkü önemli olan buraya geldikten sonra burayı korumak. Bunun için daha yoğun çaba sarf etmemiz gerekecek. Takımlar ona göre oynayacak" dedi.

- Üst sıradaki rakipler 

Gülcan, takımda yeni transferlerin teknik heyetin görüşü doğrultusunda önlerindeki maçtan itibaren forma giyeceğini belirterek, deplasman dahil galibiyet serisine önümüzdeki hafta deplasmandaki Denizlispor maçıyla devam etmek istediklerini kaydetti.

Gülcan, sözlerini şöyle tamamladı:

"Bundan sonra Osmanlıspor, Kayseri ve Antalya deplasmanlarına gideceğiz. Bu takımlar üst sıralar için rakiplerimiz. O maçlarda mutlaka oralarda puan almamız lazım. Onun dışında inşallah seyirci desteğimizi de yanımıza alarak oralarda iyi futbolla elimizden geleni yapmamız lazım. Takım, şu an hakikaten ciddi bir birliktelik, kardeşlik havası içerisinde. Zaten bu birlikteliğin takımı çok daha ileriye götüreceğini düşünüyorum."

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber