Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Kültür 16 Eylül 2014 - 15:28 Yorum: 0

Adana Devlet Tiyatrosu sezonu "Macun hokkası" ile açıyor

ADANA (AA) - Adana Devlet Tiyatrosu (ADT), 2014-2015 sezonunu 8 Ekim'de sahnelenecek "Macun hokkası" adlı oyunla açacak.ADT'den yapılan yazılı açıklamaya göre, uzun bir bekleyişin ardından seyircisiyle...

Adana Devlet Tiyatrosu sezonu 'Macun hokkası' ile açıyor

ADANA (AA) - Adana Devlet Tiyatrosu (ADT), 2014-2015 sezonunu 8 Ekim'de sahnelenecek "Macun hokkası" adlı oyunla açacak.

ADT'den yapılan yazılı açıklamaya göre, uzun bir bekleyişin ardından seyircisiyle tekrar buluşacak olan ADT, Musahipzade Celal'in yazdığı ve Münir Canar'ın yönettiği "Macun hokkası" adlı sezonun ilk oyununun provalarına başladı.

Klasik Türk Tiyatrosu'nun en önemli güldürülerinden olan ve ilk gösterimi 08 Ekim'de gerçekleştirecek oyunun dekor tasarımı Güven Öktem'e, dans tasarımı Tufan Kaytmaz'a, kostüm tasarımı Fatma Sarıkurt'a, ışık tasarımı İbrahim Karahan'a ve müzikleri Kemal Günüç'e ait.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber