Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Asayiş 21 Eylül 2016 - 10:28 Yorum: 0

Adana polisi uyuşturucuya her yerde savaş açtı

Adana Emniyet Müdürlüğü Uyuşturucuyla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri gençlerin zehirlenmemesi için sürekli operasyon yaparken, okul önlerinde...

Adana polisi uyuşturucuya her yerde savaş açtı

Adana Emniyet Müdürlüğü Uyuşturucuyla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri gençlerin zehirlenmemesi için sürekli operasyon yaparken, okul önlerinde de her sabah uygulama yapıyor.

Adana Emniyet Müdürü Cengiz Zeybek göreve başladıktan sonra uyuşturucuyla mücadelede önemli bir yere gelen ve şafak vakti sürekli operasyonun yapıldığı Adana'da gençlerin zehirlenmemesi için uyuşturucuya adeta savaş açıldı. Zeybek'in talimatlarıyla Uyuşturucuyla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri "torbacı" diye tabir edilen sokak satıcılarına narkotim ekipleriyle sürekli baskın düzenlerken, bir taraftan da şehrin hem D-400 karayolu hem de otoyol giriş çıkışlarında yapılan uygulamalarla zehir tacirlerine geçit verilmiyor.

Bu uygulamaların yanı sıra uyuşturucu tacirlerine şafak vakti sürekli operasyon yapılıyor. Operasyon neticesinde sadece 15 günde Adana'da yaklaşık 2 ton esrar ele geçirildi. Kurban Bayramı boyunca da 7-24 saat çalışan polis, yaklaşık 600 kilo esrar ele geçirdi.

Polis, bu operasyonların yanı sıra çocukların zehirlenmemesi için okul önlerinde de her sabah önlem alıyor. Okul önlerinde narkotim ekipleri önlem alarak öğrenciler üzerinde uygulama yapıyor. Polis şüphelendiği kişiler üzerinde de arama yapıyor. Polis okul önlerinin yanı sıra okul yakınındaki, kafeler ve kahvehanelerle alkollü içecek satılan iş yerlerinde de uygulama yaptı. Polis uygulama yapmanın yanı sıra öğrencilere zararlı alışkanlıklardan uzak durmaları konusunda uyarılarda bulundu.

Çocuk Şube ve Asayiş Şube Müdürlüğü'ne bağlı ekiplerin de katıldığı uygulamada, narkotik köpeğiyle iş yerlerinin lavaboları, mutfakları ve çöp kutularının yanı sıra şüpheli yerlerde de arama yapıldı.

Uygulamaların devam edeceği bildirildi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber