Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 30 Mart 2015 - 20:03 Yorum: 0

Adana, Portakal Çiçeği Karnavalı'na hazır

190'a yakın etkinliğin yapılacağı festivale 50 bin kişinin katılması bekleniyor

Adana, Portakal Çiçeği Karnavalı'na hazır

ADANA (AA) - Bu yıl üçüncüsü gerçekleşecek "Nisan'da Adana'da-2015 Uluslararası Portakal Çiçeği Karnavalı"na 50 bin kişinin katılması bekleniyor.

İlki 2013 yılında yapılan ve Türkiye'nin tek sokak karnavalı olma özelliğini taşıyan "Nisan'da Adana'da-2015 Uluslararası Portakal Çiçeği Karnavalı" resmi programı açıklandı. 4 Nisan'da kortej yürüyüşü ile başlayacak karnaval, 190'a yakın etkinliğe ev sahipliği yapacak. 

Karnavalın ilk etkinliği olan kortej yürüyüşüne özel tasarlanan renkli elbise ve aksesuarlarıyla binlerce kişinin katılması bekleniyor. 

Merkezpark'taki açılış töreninin ardından Çukurova Devlet Senfoni Orkestrası ile pop müzik sanatçısı Keremcem, Zeynep Kasalini ve Gülden Mutlu, yurt dışından gelecek müzik grupları konser verecek. 

Karnaval kapsamında geçtiğimiz günlerde hayatını kaybeden Yaşar Kemal, anılacak. Adanalı ünlü ressam Ertuğrul Ateş'in karnavalın yağlı boya resmini canlı performansla tuvale aktaracağı etkinlikler kapsamında çok sayıda sergi ve gösteri yapılacak.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber